Download menu

nejde natoèit

• kavis
  • Avatar uživatele kavis Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 8 měsíců zpět #690 od kavis
nejde natoèit vytvořil uživatel kavis
Zdar bando, poraďte mi někdo. Nemùžu natočit motor u svýho rse. Startér točí,málem vyhodí motor z rámu, dekompreska je na elektromagnet a zdá se,že funguje normálně, sytič je taky OK, mám nové svíčky,baterku, jiskra háže,vùle ventilù jsem kontroloval.Karbec jsem měl taky venku,je čistý, i vzduchový filtr je v poho. I když to točím skoro až do vybití baterky, tak stejně motor nenaskočí.
A to nejlepší nakonec.Pak tøeba stačí vypnout,chvíli počkat a zapnout klíček a jenom se dotknu startéru a motor naskočí,jako by se nic nedělo. V ten moment mám sto chutí vzít sekyru a udělat z toho dvouválec.
Jestli někdo víte, kde mùže být problém, tak mi to napište,nebo kuròa ještě pár podobných pokusù o oživení a něco rozsekám.

Dík
Kavis

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #691 od Foibos
Odpověděl Foibos pro téma nejde natoèit
No mě se to stává po zimně že to nejde natočit a točí to jak kolotoč.Podívej se na vyduchový filtr.Vyzkoušej si někde v servisu jakou má motor kompresi než to začneš rozdělávat.Kolik má ten motor naběhané?

• Kavis
  • Avatar uživatele Kavis Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 8 měsíců zpět #694 od Kavis
Odpověděl Kavis pro téma nejde natoèit
no odhadem kolem 45 tisíc. Vzduchový filtr je OK,čistím to tak dvakrát za sezonu,podle toho jak jezdím, dávám do toho Denicol, mělo by to být OK. S tou kompresí by ale mohl být problém, spíš mám podezøení,že něco bude s tou dekompreskou. Nevíš jestli se mùže zasekávat,nebo tak něco?

Více
18 roků 8 měsíců zpět #704 od Foibos
Odpověděl Foibos pro téma nejde natoèit
Pokud máš špatně nastavený dekompresor tak to mùže být problém.Je to tady někde na stránkách napsané a nafotěné jak to poštelovat tak si to zkontroluj.Taky to mùže dělat volnoběžka.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #717 od honz
Odpověděl honz pro téma nejde natoèit
co nějak špatnej kontakt ve spínací skøíòce, když øíkáš že pak vypneš a zapneš klíček a chytne to

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Kavis
  • Avatar uživatele Kavis Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 8 měsíců zpět #726 od Kavis
Odpověděl Kavis pro téma nejde natoèit
Zdar,
už jsem na to pøišel. Rozebral jsem to, je to zakarbonované jak sviòa, nemělo to kompresi,protože jsou podpálené sedla ventilù. A to se stalo právě proto, že byla blbě seštelovaná dekompreska. V podstatě byla nastavená tak, že se i v krajní poloze dotýkala vahadel ventilù a ty nebyly vlastně nikdy úplně zavøené,proto to netěsnilo a podpálily se sedla.
Chybama se člověk učí.:unsure:

Vygenerováno za 0.277 sekund