Download menu
Zajíždìní po výbrusu
- pila2
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #676
od pila2
Zajíždìní po výbrusu vytvořil uživatel pila2
Tak jsem si nechal na DR 600 udělat výbrus a dal tam píst wiseco. Dùvod výbrusu byla velmi vysoká spotøeba oleje. Jenže ted po výbrusu to žere oleje poøád stejně.
Zatím jsem ale po výbrusu najel jen 1000km. Chtěl jsem se zeptat těch kdo si výbrus dělali jestli je to normální a je jen potøeba to trochu víc zajet aby si to sedlo a pak to olej pøestane brát. Já jsem z toho jelen:o(
Jinak gufera na ventilech jsem taky dával nový takže to je taky vyøešený.
Sedne si to když to víc zajedu nebo je něco špatně????
Dík za odpovědi.
Zatím jsem ale po výbrusu najel jen 1000km. Chtěl jsem se zeptat těch kdo si výbrus dělali jestli je to normální a je jen potøeba to trochu víc zajet aby si to sedlo a pak to olej pøestane brát. Já jsem z toho jelen:o(
Jinak gufera na ventilech jsem taky dával nový takže to je taky vyøešený.
Sedne si to když to víc zajedu nebo je něco špatně????
Dík za odpovědi.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
18 roků 8 měsíců zpět #677
od admin
Odpověděl admin pro téma Zajíždìní po výbrusu
Záleží na tom jak jsi to zajížděl.Prvních 1000km by jsi to neměl njak moc zatěžovat a hodně støídat režimy jízdy = hodně øadit aby motor nejel poøád ve stejných otáčkách.No a takhle pomalu zvyšovat nároky a razantnost jízdy.
Jestli jsi tomu dal kouø hned od začáku tak se udělaly velké vùle mezi válcem a kroužky a je to v ......
Jestli jsi tomu dal kouø hned od začáku tak se udělaly velké vùle mezi válcem a kroužky a je to v ......
- pila2
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #680
od pila2
Odpověděl pila2 pro téma Zajíždìní po výbrusu
Zajížděl jsem to samozdøejmě opatrně. prvních 200km bych tak øekl velice opatrně a se støídáním režimù jízdy - jezdil jsem po zapadlejch silničkách a hodně pomalu - a často øadil. Pak už byla i nějaká dálnice ale taky jen velmi opatrně - max rychlost tak do 110km/h.Od 500km dál to byl mix vseho ale poøád opatrně. Vlastně doted jsem za to nějak zvlášt nevzal.
Je tedy normální že motorka než se zajede bere olej dokud si to nesedne???
Nemá někdo nějakou zkušenost kdy si to tak asi sedne???
Je tedy normální že motorka než se zajede bere olej dokud si to nesedne???
Nemá někdo nějakou zkušenost kdy si to tak asi sedne???
- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
18 roků 8 měsíců zpět #681
od admin
A vyměnil jsi po 1000km olej a foltr??To je velmi dùležité!!
<br><br>Pøíspěvek editován: admin, v: 09/08/2006 14:03

- pila2
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #682
od pila2
Olej jsem zatím neměnil. Ale těch 1 000 km jsem pøekonal teprve ted. Jinak za těch 1000 km jsem do motoru skoro 2 litry oleje dolil takže olej jsem vlastně vyměnil.:o(
Jsem z toho na prášky. Dal jsem 6000kč za výbrus a píst jen kvùli tomu aby to pøestalo žrát olej a ono to žere olej ještě víc. Tak ted nevím co s tím. Jestli čekat že si to sedne a nebo to zase rozdělat a podívat se na to. Jestli si tøeba nějak nesedly stírací kroužky??? Fakt nevím.
Jsem z toho na prášky. Dal jsem 6000kč za výbrus a píst jen kvùli tomu aby to pøestalo žrát olej a ono to žere olej ještě víc. Tak ted nevím co s tím. Jestli čekat že si to sedne a nebo to zase rozdělat a podívat se na to. Jestli si tøeba nějak nesedly stírací kroužky??? Fakt nevím.
- pila2
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 7 měsíců zpět #749
od pila2
Tak jsem najel 1300km a spotøeba oleje je najednou na nule.:o)))) prostě si to potøebovalo poøádně sednout. Olej jsem vyměnil a jsem ted dokonale štastnej protože už konečně nemusim dolejvat decku oleje po každejch 100km. (někdy to bylo i víc.

- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
18 roků 7 měsíců zpět #752
od admin
Tak to je super, hlavně to ještě moc nehoò.Pozvolna tomu pøidávej a měò hodně styl jízdy aspoò ještě 2000km.Že jsi vyměnil olej tak je dùležitý vyměnit i filtr!!!Protože bude zanesenej bordelem.

- pila2
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 7 měsíců zpět #753
od pila2
Jasná věc. Filtr jsem samozdrejme menil taky. Měním ho vždycky když měním olej. Doufám že o víkendu nebude pršet abych mohl natočit další kilometry.

Vygenerováno za 0.308 sekund