Download menu
Spojka ...
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #626
od dayw
Spojka ... vytvořil uživatel dayw
Ahoj kluci, objevil se u mne problem, vsiml jsem si posledni dobou ze mi de hur radit neutral, a dneska jsem mel v planu jet z jihlavy do zlina u brna byla zacpa tak jsem trosku asi kilak klickoval mezi autama v zacpce a trosku sviznejc jsem øadil, nic ale neobvyklýho, pak jsem si vyøadil když jsem potøeboval pøejet do odbočovacího pruhu a čekal až bude volno pak tam prdnu za jedna a skub a motorka zdechla, zjistil jsem ze po zarazeni rychlosti vubec neprokluzuje spojka i kdyz ji mam naplno zmacklou (dulezity je asi rict ze ta spojka je asi mesic uplne nova vcetne pruzinek) tak jsem tam kopl neutral a dotlacil ji na prking ke carefuru, vyzkousel jsem pri vypnutym motoru zaradit ruzny rychlosti a motorka se se zmacklou spojkou ani nehnula.Sli jsme na 3 hodiny pryc a nechali to v klidu pak jsme prisli a znova jsem to odzkousel a zjistil ze uz trochu prokluzuje sice bylo znat ze to ma poradnej odpor (neprokluzuje snadno jako driv) ale aspon to slo,sice razeni slo ztuha ale jela,neutral temer nesel zaradit ale domu zpet do jihlavy jsme dojeli u baraku jsem neural ani nezaradil vubec to neslo, tak jsem to zdechl a bez problemu, sakra ja mel za to ze tahle motorka je spolehliva a ze se nemusim bat s ni jet par desitek klimertu ..
poamlu ji zacinam neverit .. co vy na to?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- pigi
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 25
18 roků 8 měsíců zpět #627
od pigi
Odpověděl pigi pro téma Spojka ...
Je možný, že ta spojka je málo zbroušená a po zahøátí se roztáhne a pøestane vystavovat, budeš se muset na to znovu podívat
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
18 roků 8 měsíců zpět #630
od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Spojka ...
Zkus spojku nastavit trochu na páčce nebo dole na lanku. Je taky možný, že máš sice vyměněný lamely i s pružinama,ale na spojkovym koši jsou za ty leta vybroušený drážky do kterejch nový lamely hùø zapadaj - spojka by ale šla trochu ztuha.
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #635
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Spojka ...
Tak uz je to zjisteny, opravdu je uz v haji spojkovej kos, prej uz je nekolikrat obrusovanej tak ho obrousili znovu a upozornili mne ze je ho treba vymenit, nevite nekdo kolik by to stalo pac neco rikali ze bych se ty motorky mel co nejdriv zbavit,pac takovyhle investic spotrebniho radu je tam vic..?<br><br>Pøíspěvek editován: dayw, v: 01/08/2006 12:47
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #645
od dayw
Hmm tak to je pekny vnejsi cast spojkovyho kose vyjde na cca 8 tis. a vnitrni na cca 1.5 tis. Kč (ceny u yamahy,ceník suzuki nemeli) ty voho vzdyt ja uz do ty motorky narval vic jak 20 tis. a to jsem ji koupil v kvetnu za 45 a to borec ze je jeste hodne levnej,no nic priste uz nekoupim zajice v pytli snad uz nebudu noob jak v kvetnu. Motor je stejne na pi.u zere to pul litru oleje na 1000 km.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
18 roků 8 měsíců zpět #646
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Spojka ...
když budeš hledat tak jetý seženeš tak ani ne za polovinu ceny. ty asi víc spravuješ a platíš než jezdíš. to je pech:(
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- dayw
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #649
od dayw
jj pøesně furt do toho cpu peníze, tak nějak si øíkám že se to pøece musí zastavit když dojdu do stavu kdy už bude vše uděláno,ale tahle iluze už se mi pomalu rozpadá,pokud na týhle motorce cokoli rozdělám vidím jak tam někdo bastlil a kutil a prasil .. no blil bych
- pila2
-
- Návštěvník
-
18 roků 8 měsíců zpět #675
od pila2
Odpověděl pila2 pro téma Spojka ...
Pokud jde o ten spojkovej koš tak zkus
www.motgelnar.cz
- prodává i použitý díly. Jinak by snad spojkovej koš měl jít koupit i u wiseca -
www.wiseco.cz
nebo
www.oulehla.cz
.
Vygenerováno za 0.289 sekund