Download menu

motorka nema tah

• mirohutka
  • Avatar uživatele mirohutka Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #5436 od mirohutka
motorka nema tah vytvořil uživatel mirohutka
sewas.mam suzuki dr 650,pocas jazdy sa sprava cudne,raz ide normalne,inokedy je leniva a nema ziadnu silu ani tah. podla mna to moze sposobovat karburator?pocul som uz ze tie karburatory na 650 su chybne,je to pravda??????????

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 4 měsíců zpět #5443 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma motorka nema tah
NO tak že by byly všechny karbíky na DR-kách vadný o tom jsem neslyšel.Je to asi individuální. Tvùj problém mùže stejně tak dobøe zpùsobovat nějakej problém v elektrice. Každopádně karbík vyndej a vyčisti, profoukni všechny kanálky. Největší práce je ho asi vyndat a nandat obzvl᚝ u starterových verzí. Jinak Mikuni BST40 se používá i u jiných značek motek i novějších - tøeba na kámošovo KTM LC4 jsem ho taky viděl...

• mirohutka
  • Avatar uživatele mirohutka Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #5466 od mirohutka
Odpověděl mirohutka pro téma motorka nema tah
prisiel som dnes nato ze ten nepravidelny chod motorky zapricinuje sviecka.stale ju zakarbonuje a preto nedokaze davat pravidelnu iskru. moze to byt tym ze motor je uz vybehany a dostava sa olej do spalovacieho priestoru a zakarbonuje sviecku?????

Více
17 roků 4 měsíců zpět #5469 od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma motorka nema tah
Prosakováním oleje do spalovacího prostoru to být mùže, že je černá svíčka. Dá se to minimalizovat hustším olejem. Místo 10W40 tam dát 20W50. Mělo by to olej žrát míò. Ale nejdøív bych být tebou spíš podíval na karburátor, jestli nedává moc bohatou směs, nebo jestli se ti vystavuje sytič. Někde se mùže trošku kousnout pøi vypínání a pøi jízdě ti tam teče víc benzínu. Stalo se mi tohle na Cagiva River párkrát.

Vygenerováno za 3.158 sekund