Download menu

prevodovka

• marek.2000
  • Avatar uživatele marek.2000 Autor tématu
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 7 měsíců zpět #4601 od marek.2000
prevodovka vytvořil uživatel marek.2000
Pri jednej jazde mi nieco prasklo na mojej Dr-ke v prevodovke.Stalo sa to pri rozjazdez trojky na stvrty rychlostny stupen. Poradte co to môze byt na ostanych rychlostiach mi to nerobi. Rozbite kolecko na ozubeni? Nemal som to este rozobrate. Mozno sa uz z tym niekto stretol.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4603 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma prevodovka
Akorat delam to same ;)
taky mi po zarazeni trojky neco \"kruplo\" a od te doby v tom silene \"chrci\" takze rozhodit motor, kouknout na prevodovku a vymenit 3 kolecko jak hnany tak hnaci a pokud mozno tak vidlicky prave na trojce pac ty bejvaj prihnuty a pak to kolecko odchazi velmi rychle. jeste budes potrebovat jedno tesneni ;)

Kolecka 2x cca 1500,
Vidlicky cca 1500,
tersneni 1200,

Suma sumarum cca 6kkc ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 7 měsíců zpět #4610 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma prevodovka
A nebylo by lepší zgenerálkovat pøevodovku?Výjde to dráž,ale ... :huh:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4642 od Mica
Odpověděl Mica pro téma prevodovka
Mám za sebou opravu - pøíčina stejná. Co budeš měnit záleží až na tom co uvidíš po rozpùlení motoru. Já měl kliku a zub který uletěl zùstal v kanálku pro olej mezi pùlkama motoru a nic nezničil. Takže pak stačí vyměnit jen obě kola, ale pravděpodobně se Ti naskytne stejný pohled jako mně a zjistíš, že budou opotøebovaná i 4 a 5 na výstupu od spojky. Tyhle kola jsou určitě z jiného materiálu než ta na výstupní høídeli a dost trpí. Pak je to otázka jestli chceš DR rychle støelit nebo dál jezdit. Musíš koupit ještě těsnění pod válec. Všechny další se dají vyrobit.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4643 od Mica
Odpověděl Mica pro téma prevodovka
Mám za sebou opravu - pøíčina stejná. Co budeš měnit záleží až na tom co uvidíš po rozpùlení motoru. Já měl kliku a zub který uletěl zùstal v kanálku pro olej mezi pùlkama motoru a nic nezničil. Takže pak stačí vyměnit jen obě kola, ale pravděpodobně se Ti naskytne stejný pohled jako mně a zjistíš, že budou opotøebovaná i 4 a 5 na výstupu od spojky. Tyhle kola jsou určitě z jiného materiálu než ta na výstupní høídeli a dost trpí. Pak je to otázka jestli chceš DR rychle støelit nebo dál jezdit. Musíš koupit ještě těsnění pod válec. Všechny další se dají vyrobit.

Vygenerováno za 3.151 sekund