Download menu

zvuk pøi zastavení motoru RSE

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4291 od Mica
zvuk pøi zastavení motoru RSE vytvořil uživatel Mica
Když chcípnu motor u RSEčka tak se někdy ozve zvuk jako že se protočí startér - neudělá to vždycky - tak jednou z 5ti pokusù. Volnoběžka je OK - motor jsem dal teď dokupy po výměně 3 pøev. kolečka tj. po kompletní rozborce. Volnoběžka chodila tak jak má - měl jsem ji venku. Dělalo to i pøed rozborkou. Za chodu motoru je zvuk normální, nic nerachotí. Myslím si, že to mùže být tím, že když motor chcípnu v poloze pøed HÚ tak prostě kopne zpátky a proto volnoběžka zabere ????

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4296 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Mno ja ti s timdle bohuzel neporadim a mam trosku otazku mimo misu, ale co vsechno jsi menil kdyz jsi delal 3 prevodove kolecko? jenom to poskozene nebo jsi delal i ten proti kus? daval jsi nove nebo jsi daval nejake stare?
taky me to ceka proto se ptam ;) Diky

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4297 od Sodik
Odpověděl Sodik pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Ja mam sice SE ale taky mi to dela. Myslim ze by to mohlo bejt tim, ze pist setrvacnosti stlaci obsah valce, ale nepretlaci a kopne ho to zpet a v opacnem smeru pootoci starterem<br /><br />Editováno: Sodik, at: 2008/03/05 08:39

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4303 od Mica
Odpověděl Mica pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
-&gt;Sniper - dùvod opravy najdeš i s fotkou v diskusi, výstupní høídel s øetěz. kolem jsem sehnal celou se všemi koly jako novou, ale protože všem odchází ta druhá strana a jeté to není k sehnání, tak to jsem musel koupit nové - pùvodně jsem chtěl měnit jen 3 a 4, ty byly nejhorší a po zjištění ceny 2405,-/ks to bylo max. co jsem do toho chtěl dát, ale známý mě ty kola sehnal všechny ve Vídni za cca 30 Eur/ks takže jsem měnil všechny krom jedničky ta je součástí høídele a byla v pohodě (evidentně jiný matroš). Tady se teď možná dají sehnat levně na www.partsdepot.cz ale mají tam trochu chaos v typech. Jinak jsem ještě kupoval těsnění pod hlavu a pod válec. Teď pøevodovka šlape perfektně.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4306 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Mica - za ten odkaz máš velké plus ;)

Pøi tom chcípání mi to dělá tak pùl na pùl, mám SE, a je to někdy øacha, že se lidi napø. na chodníku, leknou, je to normální, øešit to budu, až se to rozpadne, protože s tím stejně nic neudělám :laugh:<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/03/05 17:37

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4310 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Mica &gt; Ty jo mas veeeeelkej dik, vsude jinde jsou desny ***** vyderacsky, diky ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4507 od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
No tak pri zastavovani motora to aj mne niekedy riadne rezne ze sa az zlaknem ze ci sa daco nezlomilo. Ale vecsinou zhasne bez tej rany. Bohvieco to nie je ale asi s tym tiez nic neurobim kym sa to nepokazi.

Více
17 roků 1 den zpět #4783 od Bici
Odpověděl Bici pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Chlapi ja myslím, že tyto rány , které jak správně píšete vznikají pøi tom vrácení se pístu do protisměru, by měl eliminovat právě ten elektromagnetický dekompresor. Ten by měl ve chvíli vypnutí otevøít a vypustit kompresy (podle mě teda). Takže to teď taky øeším a pokud něco zjistím dám vědět. Pøece není možný, aby v Suzuce byly takový rány normální a my každejch 30 tisíc měnili volnoběžku!

Více
17 roků 1 den zpět #4784 od Bici
Odpověděl Bici pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
<br /><br />Editováno: Bici, at: 2008/04/19 06:09

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4848 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
No někde jsem četl, že ty rány pøi chcípání trochu eliminuje chvilka volnoběžných otáček pøed vypnutím - někdy se to povede, ale často padne ta podivná rána. Mně to občas dělá i pøi startu, asi když je píst těsně pøed kompresní úvratí a otočí startér. Pøi posledním sundavání víka se mi zdály ozubený kola OK, tak uvidím jak to vypadá teď, budu šponovat vyvažovák.

Jo a ten elektromagnetickej dekompresor funguje podle mě jen pøi spouštění, alespoò podle elekroschématu tzn. netočí startér, nejde dekompres.<br /><br />Editováno: PajaDR650, at: 2008/04/21 21:57

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4850 od VFR
Odpověděl VFR pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
me to taky dela. i predesla 125-ka 4takt.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5038 od ironracing
Odpověděl ironracing pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
mne to jebne kazdy krat a tez mam secko ok. proste to neriesim, lebo to je asi neriesitelne...:blink:

nejsi z cukru, tak nefnukaj!!!
IronRacing

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5220 od Mica
Odpověděl Mica pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Dekompresor je spínaný tlačítkem staréru a otevírá pouze pøes vačku výfukový ventil a to pouze pøi stisku tohoto tlačítka - jindy nikdy.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 1 měsíc zpět #15288 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma zvuk pøi zastavení motoru RSE
Sice, už je to starý téma, ale :)
Ted jsem koupil RSEčko a majitel mi o tom taky říkal, a že to chcípá tím, že na pravé straně u kolena jak je pod gumou ten mechanizmus dekompresoru, tak ho zmáčkne normálně ručně a tím moto krásně a bez nějakých ran zdechne :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Vygenerováno za 0.296 sekund