Download menu
startovani
- standast2
 - 

Autor tématu
											 - Návštěvník
 - 

17 roků 8 měsíců zpět				#4125
		od standast2

startovani vytvořil uživatel standast2			

zdravim minule jsem psal a hledal rady jak nastartovat že mi to nejde konečně jsem na to pøišel sundal jsem kryt ventilu a dival se na vahadla a vačku vše ok složil jsem vše zpatky a nic pak mi padl do oka dekompresor divam se a nezdalo se mi lanko vyndal jsem ho a zjistil že je mirně pøidøene nevracelo spravně dekompresor vyměnil jsem ho za lanko z kola(provizorně) sešteloval a najednou vše ok dvakrat našlapu v určite poloze zmačknu pačku dekompresoru pomalu sešlapavam startovaci paku dokud neuslyšim kovove klapnuti jak se vypne dekompresor potom pøizvednu paku na horu a prudce sešlapnu pokažde mi to chytlo zkoušel jsem to mnohokrat a pokažde nastartovala jsem štastny takova hloupost a jak dokaže vytočit
s pozdravem standa
					s pozdravem standa
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
 - 

- Diskutér spamista :-)
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 21

17 roků 8 měsíců zpět				#4127
		od Piwča

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Odpověděl Piwča pro téma startovani			

dobrý 
 vím jak to zahøeje ...
mě zas prozměnu dneska zamrazilo, mám prasklej \"mezisvod\" výfuku, ten kus jak je mezi svodem od válce a \"laděnou\" koncovkou

mě zas prozměnu dneska zamrazilo, mám prasklej \"mezisvod\" výfuku, ten kus jak je mezi svodem od válce a \"laděnou\" koncovkou
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
		Vygenerováno za 3.133 sekund