Download menu

rozvodak

• martan
  • Avatar uživatele martan Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3998 od martan
rozvodak vytvořil uživatel martan
zdravim,mam problem.zjistil,ze se mi povoluje rozvodovy retez.vim ze na boku je napinak,ale ten kdyz napnu tak pruzina to stale tlaci a uvolnuje.nemate nahodou nejaky obrazky?mam manual,ale tahle cast tam neni rozkreslena.taky bych chtel vedet jestli pri nastavovani rozvodaku ma prijit ryska na magnetu(ve tvaru T)na na ten nalitek motoru a vacka(osa sroubù) v rovine s hlavou.diky vim ze je to trochu dlouhy ale....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Rebel
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #4000 od Rebel
Odpověděl Rebel pro téma rozvodak
To T proti tomu nálitku,a raska na rozvodovém kole zaroveò s dělicí rovinou hlavy.Šponovák rozvod.øetězu vyndej,dva imbusy M6 a zkus jestli se pouze vysouvá a nesmí se vracet.Pokud se vrací,tak je možná jen zasranej aretační mechanismus - vyčistit a melo by to fungovat.Ja to jen jednoduchej mechanismus s aretací zpětného pohybu jemnejma zoubkama.Až ho vyndáš tak pochopíš jak funguje a zrepasuješ ho.

• martan
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #4007 od martan
Odpověděl martan pro téma rozvodak
to rebel
diky,o vikendu se na to snad stihnu mrknout.
s tim mechanismem jsem rad ,ze je to jednoduche,nechtel jsem to bez techhle info rozhodit,abych pak vedel jak to dat zpatky.
dik a zdarec;)

• martan
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 2 měsíců zpět #4012 od martan
Odpověděl martan pro téma rozvodak
zared,nevite nekdo jestli se da koupit napinak na rozvodak?nejak divne mi to funguje, tak to chci vymenit spolecne s rozvodakem.pokud jej trba nekdo mate dejte vedet

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4022 od honz
Odpověděl honz pro téma rozvodak
martan napsáno:

zared,nevite nekdo jestli se da koupit napinak na rozvodak?nejak divne mi to funguje, tak to chci vymenit spolecne s rozvodakem.pokud jej trba nekdo mate dejte vedet

V servise SUZUKI ho nejspíš koupíš, ale za ranec. Zkus hledat v inzerátech, dílù na DR je poměrně dost.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Vygenerováno za 0.187 sekund