Download menu

Spínaè u stojanu

• petrtomes
  • Avatar uživatele petrtomes Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 10 měsíců zpět #382 od petrtomes
Spínaè u stojanu vytvořil uživatel petrtomes
Zdravím! Na podzim jsem koupil DR 650R, r.v. 95 a pomalu se s ní seznamuju a narazil jsem na nějaký spínač u stojanu - asi k vùli tomu, jestli je zaklapnutý (???), ale kontrolka k tomu nikde není! Nevíte někdo k čemu by mohl být?
A ještě mám trochu problém se spojkou - když jsem ji kupoval,tak tam zrovna byla měněná(lamely). No a lanko mám tak na hraně napnutí (minimální vùle, aby nezabírala) a pøesto, když øadím pøi rozjezdu, tak zarachotí zuby a pøi dojezdu se mi špatně dává neutrál!
Díky za odpověď! :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 10 měsíců zpět #383 od dayw
Odpověděl dayw pro téma Spínaè u stojanu
Ahoj, spínač vlasně zabrání rozjetí motorky pokud je stojan dole, je to kvuli bezpečnosti,pokud zaøadíš rychlost se stojanem dole motorka zdechne,kontrolka žádná není a myslím že ani není tøeba,mám to i u 125 Hondy takže je to asi běžná věc. Ohledně tý spojky, lupnutí pøi zaøazení 1. stupně je normální,pokud ti to na vysoké otáčky neprokluzuje a když zkusíš zaøadit jedničku pøi chcíplé motorce a motorku vpohodě tlačíš tak bych to viděl tak že je spojka OK.

• petrtomes
  • Avatar uživatele petrtomes Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 10 měsíců zpět #386 od petrtomes
Odpověděl petrtomes pro téma Spínaè u stojanu
Díky! Jsem rad, ze ta spojka je OK! :)

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 10 měsíců zpět #443 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma Spínaè u stojanu
Pozri si clanok o spojke ako ma byt volna, je to tam zobrazene, ak nebude lamely sa ti budu pomaly ale isto opotrbuvavat aj za statia

Vygenerováno za 0.244 sekund