Download menu
Hnací høídel koleèka
- HANOJ
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 5 měsíců zpět #3618
od HANOJ
Hnací høídel koleèka vytvořil uživatel HANOJ
Lidičky poraďte nebo se z toho zblázním.
Z míst kde je hnací høídel kolečka øetězu na levé straně moto jdou divné chrastivé zvuky. Jen zajízdy. Nebo i když motor je vypnutý a motorka se tlačí na neutrál. Pùvodně jsem si myslel že je to mrtvou øetězovkou , ale tu jsem těď vyměnil a to chrastění je tam poøád. Je to jak když nějaké zuby ozubeného kolečka jemně zachytávají o druhé. Když jsem měl sundáné kolečko pøi výměně øetězu tak jsem zkoušel s tou høídelkou otáčet a zjistil jsem že má drobnou vùli pøi změně směru otáčení.
Jinak motor běží normálě , vyvažovací øetízek je nový a vypnutý. Startuje na jedno až dvě cvaknutí startérem , otáčky nijak nekolísají , øadit jde taky v pohodě. Ale ten zvuk mě fak sere
Poraďte , je to normální nebo to mám shodit ze skály. Jo je to RSE 1993
Z míst kde je hnací høídel kolečka øetězu na levé straně moto jdou divné chrastivé zvuky. Jen zajízdy. Nebo i když motor je vypnutý a motorka se tlačí na neutrál. Pùvodně jsem si myslel že je to mrtvou øetězovkou , ale tu jsem těď vyměnil a to chrastění je tam poøád. Je to jak když nějaké zuby ozubeného kolečka jemně zachytávají o druhé. Když jsem měl sundáné kolečko pøi výměně øetězu tak jsem zkoušel s tou høídelkou otáčet a zjistil jsem že má drobnou vùli pøi změně směru otáčení.
Jinak motor běží normálě , vyvažovací øetízek je nový a vypnutý. Startuje na jedno až dvě cvaknutí startérem , otáčky nijak nekolísají , øadit jde taky v pohodě. Ale ten zvuk mě fak sere

Poraďte , je to normální nebo to mám shodit ze skály. Jo je to RSE 1993
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
17 roků 5 měsíců zpět #3620
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Hnací høídel koleèka
Mám SE 15000 km cca najeto a když tlačím motorku,tak slyším hrkavý zvuk z pøevodovky-ne chrastění a není to slyšet za jízdy(jednobuch vydává zvuk dost hlučný).
Netroufnu si odhadnout jaký zvuk se ti line z pøevodovky,těžko se dá poradit,zda to máš hodit za hlavu nebo se tím trápit-každý máme jiné ucho a každý mùžeme si dělat vrásky z něčeho jiného.
Netroufnu si odhadnout jaký zvuk se ti line z pøevodovky,těžko se dá poradit,zda to máš hodit za hlavu nebo se tím trápit-každý máme jiné ucho a každý mùžeme si dělat vrásky z něčeho jiného.

- mechaniker
-
- Návštěvník
-
17 roků 5 měsíců zpět #3682
od mechaniker
Odpověděl mechaniker pro téma Hnací høídel koleèka
viděl bych to na ložisko v prevodovce na te høideli. Ale na dalku se da takto těžko radit.
Vygenerováno za 0.212 sekund