Download menu
Hnací høídel koleèka
- HANOJ
 - 

Autor tématu
											 - Návštěvník
 - 

18 roků 5 dní zpět				#3618
		od HANOJ

Hnací høídel koleèka vytvořil uživatel HANOJ			

Lidičky poraďte nebo se z toho zblázním.
Z míst kde je hnací høídel kolečka øetězu na levé straně moto jdou divné chrastivé zvuky. Jen zajízdy. Nebo i když motor je vypnutý a motorka se tlačí na neutrál. Pùvodně jsem si myslel že je to mrtvou øetězovkou , ale tu jsem těď vyměnil a to chrastění je tam poøád. Je to jak když nějaké zuby ozubeného kolečka jemně zachytávají o druhé. Když jsem měl sundáné kolečko pøi výměně øetězu tak jsem zkoušel s tou høídelkou otáčet a zjistil jsem že má drobnou vùli pøi změně směru otáčení.
Jinak motor běží normálě , vyvažovací øetízek je nový a vypnutý. Startuje na jedno až dvě cvaknutí startérem , otáčky nijak nekolísají , øadit jde taky v pohodě. Ale ten zvuk mě fak sere
Poraďte , je to normální nebo to mám shodit ze skály. Jo je to RSE 1993
					Z míst kde je hnací høídel kolečka øetězu na levé straně moto jdou divné chrastivé zvuky. Jen zajízdy. Nebo i když motor je vypnutý a motorka se tlačí na neutrál. Pùvodně jsem si myslel že je to mrtvou øetězovkou , ale tu jsem těď vyměnil a to chrastění je tam poøád. Je to jak když nějaké zuby ozubeného kolečka jemně zachytávají o druhé. Když jsem měl sundáné kolečko pøi výměně øetězu tak jsem zkoušel s tou høídelkou otáčet a zjistil jsem že má drobnou vùli pøi změně směru otáčení.
Jinak motor běží normálě , vyvažovací øetízek je nový a vypnutý. Startuje na jedno až dvě cvaknutí startérem , otáčky nijak nekolísají , øadit jde taky v pohodě. Ale ten zvuk mě fak sere
Poraďte , je to normální nebo to mám shodit ze skály. Jo je to RSE 1993
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
 - 

- Diskutér spamista :-)
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 108

18 roků 4 dní zpět				#3620
		od Martin

Odpověděl Martin pro téma Hnací høídel koleèka			

Mám SE 15000 km cca najeto a když tlačím motorku,tak slyším hrkavý zvuk z pøevodovky-ne chrastění a není to slyšet za jízdy(jednobuch vydává zvuk dost hlučný).
Netroufnu si odhadnout jaký zvuk se ti line z pøevodovky,těžko se dá poradit,zda to máš hodit za hlavu nebo se tím trápit-každý máme jiné ucho a každý mùžeme si dělat vrásky z něčeho jiného.

Netroufnu si odhadnout jaký zvuk se ti line z pøevodovky,těžko se dá poradit,zda to máš hodit za hlavu nebo se tím trápit-každý máme jiné ucho a každý mùžeme si dělat vrásky z něčeho jiného.
- mechaniker
 - 

- Návštěvník
 - 

17 roků 11 měsíců zpět				#3682
		od mechaniker

Odpověděl mechaniker pro téma Hnací høídel koleèka			

viděl bych to na ložisko v prevodovce na te høideli. Ale na dalku se da takto těžko radit.			
		Vygenerováno za 3.116 sekund