Download menu

Nejde mi nastartovat dr650se & startovaci kabely?

• pedrogonzales
  • Avatar uživatele pedrogonzales Autor tématu
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3605 od pedrogonzales
Nejde mi nastartovat dr650se & startovaci kabely? vytvořil uživatel pedrogonzales
Je mi to trapny, ale jak se rika, kdyz si nejsem jistej, zeptam se.

Byl jsem ted asi tri tydny nemocny a nechal jsem v garazi dr650se se zapnutym benzinem (vul jsem to neprepnul na primej prutok) a ted kdyz jsem k tomu prisel a chtel nastartovat, motorka mi nechytla a temer jsem vybil baterku. Poradi mi prosim nekdo co s tim ted? Samozrejme dobiju baterku, ale co s tim prechcanym motorem?

Diky moc

PS: muzu motorku nastartovat pomoci startovacich kabelu z auta? Nabijecku mam na chate, kam potrebuju motorku na zimu odvezt.<br /><br />Editováno: pedrogonzales, at: 2007/10/30 16:53

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #3606 od Roman
nevim jestli jsem to dobøe pochopil, ale pøi poloze ON ti do karbece nateče benzin pokud se motor netočí (neni v sani podtlak). Pøi delší odstávce pøepnout na PRI chvilku počkat, dat sytič a už to vrčí-teda alespon me to tak funguje

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3607 od Piwča
Pøesně tohle se mi stalo v sobotu, pøepnout si pøed startováním po delším stání kohout alespoò na chvilku na PRI je základ, ale stejně jsem to nenatočil, to startování má strašnej odběr z baterky, a když baterka není ÍA, tak za chvilku nemuže. Strčil jsem do toho na dvojku a na první otočení to chytlo. Kohout na PRI nechám asi celou zimu, ven mi benzin nikde neteče, ale čeká mě nová baterka, jak to 14 dní stojí, tak to dopadá takhle.

S ulitym motorem si nedělej hlavu, teda pokud máš startér a ten máš ;) protoč to pod plnym plynem a je \&quot;odlito\&quot; :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3611 od Martin
Nechci malovat čerta,ale zapnul jsi si sytič? Jak mně moto stojí týden a víc,tak musím startovat s kohoutem na plno a po nastartování pøepnu na ON. O tom sytiči vím své,proto se na to ptám.:blink: :evil:

• pedrogonzales
  • Avatar uživatele pedrogonzales Autor tématu
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3612 od pedrogonzales
Odpověděl pedrogonzales pro téma Nejde mi nastartovat dr650se & startovaci kabely?
Diky vsem,
problem bude v tom, ze jsem se to i po tom delsim stani pokousel nastartovat na ON, nebot jsem zil v domneni ze PRI je ciste jen na delsi stani. Motorku mam od konce prazdnin a zatim jsem ani PRI nevyuzil protoze motorka nikdy vic jak par dni nestala, az ted.

Takze jen nabiju vymlacenou baterku, skusim to nastartovat pres PRI jak mi tu radite a uvidime co se bude dit dal.

Díky vam vsem

PS: mel bych jeste jeden blbej dotaz, da se motorka nastartovat pomoci startovacich kabelu z auta, jako auto kdyz ma vybitou baterii? Nabijecku mam totiz mimo prahu a potrebuju se tam preci jen nejak dostat (motorku uz tam beztak zazimuju).<br /><br />Editováno: pedrogonzales, at: 2007/10/30 13:30

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #3621 od Roman
jistě že to jde nastartovat pøes kabely. jen dej pozor at se ti nečeho nedotýkají, aby sis neco neopalil.
Proč zazimovávat?? hlásí mírnou zimu a to se jezdi furt nee?

P.S.: kdo ted jezdíte? na jakym obuti?

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3622 od Piwča
pedrogonzales: když na druhej konec startovacích kabelù pøipojíš jinou baterku, tak to určitě pùjde, ale jestli s nima budeš jen mávat jako kovboj bičem tak těžko :laugh:

Roman: jasně že jezdim, pokud je sucho, doufam že to pude i pøez zimu, obutí jako furt, Mitas E-09, ale už téměø v øiti :unsure:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #3623 od Roman
Pivča: když je sucho? tak to zanmena že ted nejezdíš ne? u nas je pěkne podmáčíno. udržet to je docela fuška na tom listi a ve vyježděnejch kolejich. jezdiš v terenu ne?

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3624 od Piwča
Romane, já jsem teď taková citlivka, prostě to nechci umazat :unsure: neba mi to mejt :pinch:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3632 od Martin
Pro Roman: V záøí a v øíjnu jsem se byl sklouznout na lesních a polních cestách,taky jsem motorku slušně pokøtil-teď jsem skoro měsíc na moto neseděl-jen mlsně obcházím v garáži-měl jsem docela honičku s prací,kterou jsem se snažil dodělat,dokud bylo slušné počasí. Mám vzadu 09 a do pøedu jsem dal ostrou motokrosovou-myslim C11 nebo něco podobného. Pøední 09 moc nedrží v mokru nebo blátě. Na C pneu to zase nefrčí dobøe po asfaltu,ale zase v terénu je lepčejší.Motorka je teď hnusně zablácená-nějak jsem ji nestačil ošplouchnout a taky jsem si øíkal,že pojedu do bláta zase hned,jak to pùjde a ono se to protáhlo. Sakra.:evil:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 5 měsíců zpět #3635 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Nejde mi nastartovat dr650se & startovaci kabely?
Startování pøes kabely je v pohodě - aplikuju teď normálně, protože mám baterku z roku 1998 !!! tak se jí po týdenním stání a teplotách kolem nuly moc točit nechce. Výhledově zakoupím jinou, jen bádám jakou značku, mám tan Yuasu, což je asi špička, ale prej už to dneska taky není to, co to bejvalo.Tak nevím... poraďte co máme a za kolik vy? Jinak v srpnu zdecimovaná klíční kost už se mi celkem zahojila, takže už zas brouzdám po našich luzích a hájích. A je to hodně velká sranda, minulej tejden jsme pøi Poslední míly jezdily i trošku na sněhu - je potøeba jen obout nový bačkùrky, ale dá se ....;)

Vygenerováno za 0.271 sekund