Download menu
Startér
- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 6 měsíců zpět #3552
od Buri
Startér vytvořil uživatel Buri
Ahoj. Na jaøe plánuju koupit DR 650. Zatim nevim pøesně jakej typ ale něco 93. rok a vejš. Nikde sem to nnenašel a proto sem se chtěl zeptat jaký typy maj startét a jaký ne?? Chtěl bych spíš něco se startérem ale nakopávačku s dekompresí bych taky pøežil:) Díky za info:)) Buri
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
17 roků 6 měsíců zpět #3554
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Startér
Pokud máš chvilku času a chu,mrkni se do parametrù jednotlivých motorek a poznáš z toho,co má starter a co ne-hlavně si ujasni,zda chcesš blatník nad kolem vysoko-možnost jezdit víc v terenu nebo blatník jako lízátko a pak v tom terenu tato motorka moc není. Hodně štěstí ve výběru.

- Buri
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
17 roků 5 měsíců zpět #3559
od Buri
Odpověděl Buri pro téma Startér
Jo díky. Koukal sem na to teď a podle dat by měly ty 650ky mít startéry všechny. Právě kámoš mi povídal že si ji někdo koupil a ta ho neměla a bylo to dr 650 právě. Ale dík za radu
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 5 měsíců zpět #3560
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Startér
Buri, pokud to má v označení \"E\", jako RSE, RE, SE, tak to má startér, RE jsem ještě neviděl, ale prej existuje ...
Takže na jaøe to nepople a vítej mezi námi
Takže na jaøe to nepople a vítej mezi námi

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Vygenerováno za 0.213 sekund