Download menu

Umrel "doktor"

• ok2arm
  • Avatar uživatele ok2arm Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #3394 od ok2arm
Umrel "doktor" vytvořil uživatel ok2arm
Helou vsici,
tak jsem dnes vyrazil na projizdku. Cestou sem se stavil na pumpe, dotankovat. Zhruba po 7km z niceho nic naprosta smrt. Tak sem musel zavolat odtahovou sluzbu a potupne dovezt motorku na vozejku domu :( Takze, rikal, sem si, ze mozna benzin, ze by byl nejakej spatnej, nicmene motorka jela a z niceho nic prestala jet, takze tim to asi nebude, nicmene zkusil jsem i jiny.... Tak sem rozhodil plasty, sundal nadrz, juknu na svicky, secko ok, jiskra ok. Rozdelal sem karburator, vycistil co se dalo, namontoval zpet a porad nic. Ani zadny naznak, naprosto nic. Motor tlak ma, benzin tece, jiskra pali, vzduch proudi. Tak mi teda reknite proc to sakras nejede :( :( :(<br /><br />Editováno: ok2arm, at: 2007/09/15 19:51

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #3399 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Umrel "doktor"
Protože je to pokažený:P

• ok2arm
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3401 od ok2arm
Odpověděl ok2arm pro téma Umrel "doktor"
Hi,
pokazeny to je a to dost.... :( Po rozebrani vrchnich dilu a ulomeni jednoho ze sroubu na me vypadlo kousek vahadla a podobne libustky, takze pekny :)<br /><br />Editováno: ok2arm, at: 2007/09/20 15:22
Přílohy:

• ok2arm
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 měsíců zpět #3402 od ok2arm
Odpověděl ok2arm pro téma Umrel "doktor"
ok2arm napsáno:

Hi,
pokazeny to je a to dost.... :( Po rozebrani vrchnich dilu a ulomeni jednoho ze sroubu na me vypadlo kousek vahadla a podobne libustky, takze pekny :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Editováno: ok2arm, at: 2007/09/20 15:22

Přílohy:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3403 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Umrel "doktor"
No máš to pěkný :ohmy:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Vygenerováno za 0.196 sekund