Download menu

karbec

• marty650
  • Avatar uživatele marty650 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3391 od marty650
karbec vytvořil uživatel marty650
zdravim mam trochu problem zničeho nic jse mi asi rozladil karburator. pokusim se popsat co to dela. Tak za prve to špatne za studena startuje a když jedete tak kolem 100 a malinko uberete tak je to jako kdyby vas nekdo chitnul zezadu a brzdil motor ma nepravidelny chod ale,stači pøidat a vystartuje dopøedu. stalo jse to zničeho nic . Jsou tam nove svíčky a všechno dodržuji olej ATD. me to proste pøipada jako kdyby tam nedotekal benzín ale ja opravdu nevim jo mam DR650se dik moc za vaši odpoved.:dry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3392 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma karbec
měl jsem minule něco podobného a pøíčina byla povyskočená fajfka na svíčce,tak ji zkus poøádně zamáčknout.Kdyby to nadále zlobilo,tak sundej karbec a nech si ho pročistit a seøídit.Jestly se na to cítíš,tak to zkus sám.Nastavení směsi je 1 a 1/4 obrátky.Taky mrkni na vzducháč,jeho ùdržba je dostatečně popsaná ve článcích pro udržbu a opravy

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3393 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma karbec
Marty, já bych øek, že ti to dělá na každej kvalt, ne jen \"okolo stovky\".

Vyzkoušej si na neutrál na místě (pøi teplým motoru), pomalinku polehoučku pøídávat plyn, jestli tam objevíš v určitých otáčkách díru, že se motor hádá sám se sebou, takový to nic, jako že chcípne - nechcípne, tak máš problém v karbecu a to je na delší psaní.

Až to vyzkoušíš, tak o tom písni, co budu vědět poradím, mám taky SE ;)

Koukám že jsi z Kladna, mùžem dát někdy spicha, já jsem ze Strašecí.<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2007/09/15 11:55

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• marty650
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3396 od marty650
Odpověděl marty650 pro téma karbec
mo je pravda že to dela na každej kvalt ja jsem to skoušel seøídit ale nejak mi to nepomohlo o trožku jse to zlepšilo ale nic moc tøeba jedu na dvojku dam tam 3 a je tam než motor chytne propad a pak vylítne jak zbesilej ja už fakt nevim co stím:S

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3397 od Piwča
marty: a co si tam šteloval?

Už se opakuji, jestli chceš, mùžem dát někdy spicha, bydlim 15 km od Kladna, doma mám dílnu.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• marty650
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3407 od marty650
Odpověděl marty650 pro téma karbec
zdravim byl byct ti vdečnej me číslo na tel 605945427 šlo bi to o víkend dik moc marty. už chci aby to jelo v pohode.:sick:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3417 od Piwča
Marty, tak co, je to OK?

Jestli jo, tak sem písni, co jsi nebo jsme s tím udělali atd. a tím se toto téma uzavøe ;)

To platí i pro ostatní, že když tady někdo hledá nějakou radu na nějakej problémek viz. motor, podvozek, elektrika a problémek se vyøeší, tak by měl popsat co a jak s tím udělal, prostě si odpovědět na svùj první dotaz, od toho snad ta diskuse kua je ne? ;)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3419 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma karbec
myslim si to samí :dry:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Vygenerováno za 3.201 sekund