Download menu
olej kolem øadièky
- Roman
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 7 měsíců zpět #3284
od Roman
olej kolem øadièky vytvořil uživatel Roman
zDaRec! začal mi tíct na SE olej kolem øadicí høídelky. jak je to utěsněný? budu muset pùlit, nebo to jde vymněnit bez puleni?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 7 měsíců zpět #3286
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma olej kolem øadièky
Myslím, že to je v poho, i když jsem to nikdy nedělal. Sundej jenom ten deklík, jak z něj čouhá ta høídel, buď je tam gufero něbo nějaký jiný utěšnění a pak uvidíš co dál. Ložisko tam asi žádný není, je to vedený jenom v tom deklu, alespoò podle katalogový sestavy mi to tak pøipadá

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 7 měsíců zpět #3295
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma olej kolem øadièky
Mě tekl kdysi olej kolem startpáky. Nemusel jsem ani sundávat karter, jen jsem vyloupl starý gufero a pøes startovací høídel dal nový. Je to OK, tak snad takhle nějak by to mohlo jít i s øadičkou u SE.
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Roman
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 7 měsíců zpět #3306
od Roman
Odpověděl Roman pro téma olej kolem øadièky
diky kluci, vemu to do prace na wapku a poøadne to prohlidnu- ted neni videt nic:P pak to nejak vyhodnotim a skočim na to. když se mi bude chtit a bude to nejaka vetsi rozborka tak to nafotim;)
- bodzan
-
- Návštěvník
-
17 roků 7 měsíců zpět #3309
od bodzan
Odpověděl bodzan pro téma olej kolem øadièky
Pøesně jak øíká HONZ sdělat gufero kùpit new nejlépe suzuki dat do oleja na hodinku a šupnùt ho tam a je po starostech

- Roman
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 7 měsíců zpět #3311
od Roman
Odpověděl Roman pro téma olej kolem øadièky
nové zprávy! olej netekl kolem øadičky, ale kolem høídele pastorku. kolem øadičky jen stejkal a pod kolečko nebylo vidět. tak koupim jen gufero 25-45-7 a v pondělí měnim, zejtra jezdit sice nebudu-stejne mam servisní den: gufero, nová zadní E-09.....
Vygenerováno za 0.217 sekund