Download menu
Nadrz
- killer
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 8 měsíců zpět #3069
od killer
Nadrz vytvořil uživatel killer
Tak jsem prijel z dovolene z chorvatska na sve suze a problemy moc nebyly, az na dva. Mel jsem cestou zpatky moc vysokou spotrebu, za coz motka nemohla, mel jsem bordel v sani. V cem me ale soudruzi z japonska nakrkli je ze v manualu se pise velikost nadrze 21L. Me samozrejme benzin dosel, vyjel jsem uplne vse, motku jsem polozil skoro uplne na bok abych tam dostal vsechen zbyly benzin, takze nadrz uplne sucha a na pumpe jsem nabral az na doraz presne 19L. Ty chybejici 2L mi trochu zkomplikovali cestu takze dekuju soudruzi japonci, ale jinak jsem nic vic nechtel rict.
<br /><br />Editováno: killer, at: 2007/07/25 19:50

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 43
17 roků 8 měsíců zpět #3070
od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Nadrz
to je dobre.. taky nerad komplYkujU

- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
17 roků 8 měsíců zpět #3071
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Nadrz
NO vidis, hlavne ze jsi to vsechno zvladnul 
Hele a doufam ze napises nejakej cestopis staci kdyz ho sepises do nejakeho doc. a my uz to placnem na stranky aby bylo zase co cist

Hele a doufam ze napises nejakej cestopis staci kdyz ho sepises do nejakeho doc. a my uz to placnem na stranky aby bylo zase co cist

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 8 měsíců zpět #3072
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Nadrz
Taky se mi stalo, že jsem měl na dně v nádrži, zaštěrchám a slyším a vidím na dně benzín, tak si øíkám, dojedu alespoò na pumpu:sick: Ale ejhle. Většina benzínu byla v té druhé polovině nádrže a ke kohoutu se nedostal. Holt jsem tlačil pár metrù k pumpě. Nádrž mám na 17 L podle manuálu, ale víc jak 15 L se mi tam ještě nevlezlo. Ty 2 L jsou tam někde asi zašitý

Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
17 roků 8 měsíců zpět #3075
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nadrz
Mam SE a nádrž na (podle papírù) na 13 litrù,ale taky jsem ještě nenatankoval těch psaných. Je to nějaké zapeklité,jak píše Honz-zašitý. Je blbý,že jsou dvě poloviny a musí se v nepøízni položit motorka na bok,aby to pøetekklo.
V dávných dobách jsme s klukama vymysleli na motorku novou nádrž z laminátu a udělali jí,tak aby těžiště bylo co nejníž a kohoutek byl v nejnižším místě v takovém nástavci. Bylo to dobøe vymyšlené i provedené a osvědčily se všechny,co jsme vyrobili. Na vojně jsme na to měli čas a trochu i možnosti,tak proč to nevyužít,ale pøedělávat nádrž na DRaka nebudu,ikdyž musím po cca 200 km vyhlížet benzinu a občas se klepu,abych netlačil. Zase je tu docela slušná sí tankovaček,takže...
V dávných dobách jsme s klukama vymysleli na motorku novou nádrž z laminátu a udělali jí,tak aby těžiště bylo co nejníž a kohoutek byl v nejnižším místě v takovém nástavci. Bylo to dobøe vymyšlené i provedené a osvědčily se všechny,co jsme vyrobili. Na vojně jsme na to měli čas a trochu i možnosti,tak proč to nevyužít,ale pøedělávat nádrž na DRaka nebudu,ikdyž musím po cca 200 km vyhlížet benzinu a občas se klepu,abych netlačil. Zase je tu docela slušná sí tankovaček,takže...

Vygenerováno za 0.247 sekund