Download menu
chcipani
- killer
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 9 měsíců zpět #2941
od killer
chcipani vytvořil uživatel killer
Na mem DR mam problem, ze obcas motor pri vyraze ni se nezastavi otacky na tech mych cca 1400, ale uplne vzdechne, treba kdyz vyradim neutral pri jizde s kopce. No a ja abych to nemusel nakopavat tam hodim za 3 a rozjedu to.Vadi to dost motce? Muzu to z toho kopce rozjet se zaplym decompem? A hlavne proc to chcipa?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
17 roků 9 měsíců zpět #2943
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma chcipani
Já mám SE, a občas mi to chcípne, když jedu delší rovinu a najednou potøebuju rychle zastavit napø. na køižovatce, která mi skočí do cesty, začnu prudce brzdit a kopat kvalty dolu, mezitim to zdechne, čehož si všimnu, až když se zaflekuje zadní kolo, když tam mám dvojku a vyšší kvalt, tak se to zase roztočí 
Proč se to stává nevím, kámoš měl nový XT 660X a chcípalo mu to taky podobným zpùsobem, pøitom to už je støíkačka ...
Myslím si, že pøevodovka a motor nemá moc v lásce, když je pohání zadní kolo, ale nic tragickýho bych v tom neviděl, je to poloviční kroska a v terénu je to úplně normální

Proč se to stává nevím, kámoš měl nový XT 660X a chcípalo mu to taky podobným zpùsobem, pøitom to už je støíkačka ...
Myslím si, že pøevodovka a motor nemá moc v lásce, když je pohání zadní kolo, ale nic tragickýho bych v tom neviděl, je to poloviční kroska a v terénu je to úplně normální

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 9 měsíců zpět #2944
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma chcipani
Pøesně jak øíká Pivča, většinou když zadní kolo jakoby pohánělo motor, tøeba z kopce. Nebo když jsem jel taky jednou z kopce pod otáčky a podøazoval, zdechlo to. Bylo to jen párkrát, dávám si ale bacha a už se mi to dlouho nestalo:lol:
Pomùže meziplyn pøi podøazování, ten dávám poøádB)
Pomùže meziplyn pøi podøazování, ten dávám poøádB)

- Roman
-
- Návštěvník
-
17 roků 9 měsíců zpět #2945
od Roman
Odpověděl Roman pro téma chcipani
tak, tak taky bych v tom nevidel problem. starter točí taky motorem stejne jak zadní kolo nee?

- DRTOMI
-
- Návštěvník
-
17 roků 9 měsíců zpět #2948
od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma chcipani
hlaven si nastavte volnobeh na tych 1550 aspon, a ked vam pri kvalte zdochne motor tak to ho uz musite fest podtacat..a to neni dobre pre motor
- killer
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 9 měsíců zpět #2954
od killer
Odpověděl killer pro téma chcipani
Ne pri zarazenem kvaltu to nezdecha, jen kdyz vyradim, treba dojizdim na krizovatku tam tam hodin neutral a motor vzdechne. I se mi stalo ze treba nevzdechnul na neutral a zkousel jsem dat plyn a misto aby vyletely trochu otacky tak chcipnul. Nestava se to moc casto, ale obcas jo.
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
17 roků 9 měsíců zpět #2957
od honz
Odpověděl honz pro téma chcipani
Nepodtáčet motor pod 3000 ot/min, podøazovat s meziplynem a mít otáčky volnoběhu nastavené na 1500-1600 ot/min. Asi všeobecná rada:laugh:

- DRTOMI
-
- Návštěvník
-
17 roků 9 měsíců zpět #2963
od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma chcipani
Potom mas bohatost zmesi zlu , nastav si ju, pisal som, tu tusim o tom clanok..
Vygenerováno za 0.267 sekund