Download menu

dalnice

• killer
  • Avatar uživatele killer Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2793 od killer
dalnice vytvořil uživatel killer
nazdar, jake mate zkusenosti s dalnici, ja vim neni to stroj na dalnici, ale obcas je fajn ji vyuzit aby se clovek dostal rychle do mist kde si muze uzivat pekne okresky. Zajima me jestli se da jezdit tak tech 140kmh delsi dobu a kolik to pak papka benzin a olej , nebo je lepsi jet tak 120kmh.Jde mi o to jestli motor se zbytecne nerasuje kdyz pojedu cca 2h 140kmh<br /><br />Editováno: killer, at: 2007/06/15 22:29

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• michichi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2795 od michichi
Odpověděl michichi pro téma dalnice
ahoj.No hele já 140 taky občas jedu ale jen chvilku mám takovej pocit že DRku se tahle rychlost moc neliby.Já jezdím jako cestovní tak 110-120 to se mi zdá ideál?:blink: a pøi týhle rychlosti mi to žere skoro pøesně 5litrù:P .Což není špatný.NVM co ti na to øeknou ostatní DRaci s jejich cestovní rychlostí..:)

• capriman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2798 od capriman
Odpověděl capriman pro téma dalnice
no podla mojho skromneho nazoru :) je 140 az az takto ti moc nevydrzi ja jazdim tak 80-110 max 120 sem tam chvilkovo 130 a ma natocene 78000 po dnesku :P toto je masinka na radenie a o tocaku /krotaku a nie drzat kotel na dialnici :woohoo:

• capriman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2799 od capriman
Odpověděl capriman pro téma dalnice
no podla mojho skromneho nazoru :) je 140 az az takto ti moc nevydrzi ja jazdim tak 80-110 max 120 sem tam chvilkovo 130 a ma natocene 78000 po dnesku :P toto je masinka na radenie a o tocaku /krotaku a nie drzat kotel na dialnici :woohoo:

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2801 od honz
Odpověděl honz pro téma dalnice
Nejradši jezdím 100-120 km/h. To je taková akorát cestovní rychlost kdy ještě tolik nefouká a pøi zatažení za plyn to má poøád pěknej odpich.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2806 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma dalnice
Jel jsem do Hoøic na 300 zatáček.Protože jsem nechtěl zdržovat kamaráda na GPZ,jel jsem kolem 130-140. Jednak to nebyla jízda na pohodu, jednak jsem trpěl s motorkou, ale hlavně!!! Jel jsem skoro za 10l na 100.Takže,jezdím na pohodu do 130.

• bodzan
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2809 od bodzan
Odpověděl bodzan pro téma dalnice
Mám sice DRko 600, a cestovní rychlost je tak 100-120 km/h. Víc už to zbytečně točíš a hlavně po 150-200 km sesedneš a DRnčí ti prsty jak kdybys sekl pùl dne s køoviòákem.(ale je to jenom o zvyku:blink: ) Jo a dálnici sem jel jednou a po 30km sem radši jel po tom uválaném polu co bylo hned vedle ;)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2810 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma dalnice
Cestovni rychlost po dalnici, nejakejch 120 - 140 dal jsem parkrat i 160 cca 30 - 40 KM ale to jsem fakt pospichal uz bych to neudelal motka to nerada, a hlavne pak papa i travu okolo cesty a male deti :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Crossbiker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2837 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma dalnice
išli sme z Bratislavy do Slovenskáho raja čo je cca 350km a po dialnici sme išli priemerne 130-140km/h a nemal som pocit, že by trpel motor. Skúsil som doraz na jednom úseku a tacho vybehlo na 170km/h. Ale možno máte iný pomer vývod-rozeta. Mal som tam vtedy 16/42 teraz keď som dal 16/46 bych to dražal v priemere o 10km/h dole.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2838 od Sniper
Crossbiker&gt; do tech 140 je to v pohode ale vic to nema rada pak papa olej a tak a navic kdyz se kouknes do technicaku tak tam je maximalka nejakejch 145 ;)

I cesta, je cíl

• Crossbiker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2839 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma dalnice
Sniper napsáno:

Crossbiker&gt; do tech 140 je to v pohode ale vic to nema rada pak papa olej a tak a navic kdyz se kouknes do technicaku tak tam je maximalka nejakejch 145 ;)

čo píše tecničák je jedna vec a tacho druhá ;) a skutočnos tretia:woohoo:

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2841 od Sniper
No to jo ale kdyz letis 160 - 170 tak uz mas pomerne dost vysoky otacky a to uz papa olej i kdyz je to jenom tachometrova rychlost :D

I cesta, je cíl

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2849 od pigi
Odpověděl pigi pro téma dalnice
Jsem starej, DRko má taky něco naběháno tak to netáhnu pøes 110, pak to fouká a boční vítr taky nic moc. Vyjímku udělám jen pøi pøedjíždění a když se zapomenu.
:evil:<br /><br />Editováno: pigi, at: 2007/06/22 21:35

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2855 od Sniper
Pigi&gt; Takze furt? :blush: :lol: :evil:

I cesta, je cíl

• pedros
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2858 od pedros
Odpověděl pedros pro téma dalnice
Jsem nucen jezdit každej druhej víkend vzdálenost 600 km (celkem -tam i zpět), téměø vše po dálnici. Vlastně bych potøeboval cesák (pøed DR jsem ho měl), ale vždycky jsem toužil po enduru. Jezdím v rozmezí 110 - 130. Většinou to držím lehce nad 120, 140 jen když pøedjíždím. Dle mého názoru, to nad 130 nemá absolutně význam. Je to silně nepohodlný, a pøi silnějším větru to s tím docela dost hází. Jestli člověk jede 120, nebo 140 je jedno, moc času se tím neušetøí a pøi delší trase je potøea døív pauza. Ze začátku jsem to hnal pøes 130 a když jsem dojel, byl jsem pěkně nasranej, teď jezdím spíš 110 - 120 a docela si to i užívám.

• pedros
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2859 od pedros
Jo a ještě něco, teď mě na dálnici praskl øetěz, tak jsem to musel dojet autobusem. Autobusem jsem strašně dlouho necestoval, byl to ten žlutej moderní od Student Agency. Hrùza, kdo tvrdí, že DRko není na cestování a si zkusí jet tím autobusem 5h. Poøád jsem se musel vrtět a ne a ne najít pohodlnou pozici. Zlaté cestování s DR.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2860 od Sniper
Pedros-&gt; jjj taky rikam ze DRko je na cestovani lepsi nez mastna tyc :D

Tobe rupnul retez? na dalnici? v jaky rychlosti? jakej si mel typ? te to neflaklo pres zada? Kamaradovi rupnul retez mel paterak na dve pulky a zlomilo mu to klicni kost.

I cesta, je cíl

• pedros
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2865 od pedros
To nechápu, jak mu to mohlo vylítnout na záda. Stalo se mě to už podruhý. Jednou se mě uvolnilo øetězový kolečko, øetěz se někde zachytl a \&quot;rozpojil\&quot; se. Namotal se na zadní kolo a zablokoval ho asi ve 120, pravděpodoně ale víc, nevím. Chvíli jsem se smýkal po silnici, což mě trochu zabrzdilo, pak už se to nedalo ustát a bylo jasný že sletím, tak jsem tak nějak vyskočil a dokotrmelcoval do pøíkopy. Nic mě nebylo, ale øetěz rozmlátil kryty motoru, plus plasty atd. od pádu. Tentokrát to udělalo jenom lup a na \&quot;volnoběh\&quot; jsem dojel k motorestu. Øetěz se namotal a lehce blokl na øetězovým kole. Tentokrát jen prasklé packy na šrouy na krytu øetězovýho kola. Øetěz už potøeboval vyměnit, ale odkládal jsem to až bude víc času. No a on to nevydržel.

• fearfactory
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #2967 od fearfactory
Odpověděl fearfactory pro téma dalnice
Prkrat jsem byl nucen na DR vyrazit do Prahy. Na dalnici to je na tom peklo. Mel jsem tendence držet se s osobakama, ale to je pro ten moturek vražda. Počkal jsem si tedy na autobus Student Agency Liberec Praha a pověsil se za něj. Nechal jem to blafat na 5-ku 100 km/h a byla to pohoda. Nefoukalo to a spotreba byla nulova... DR neni na dalnice ani omylem. Kdo jezdi po dalnici, at si koupi silnicku... Hawk

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2974 od Martin
Odpověděl Martin pro téma dalnice
Tak to tě tak trochu obdivuju. Párkrát jsem dojel autobus nebo kamion,ale snažil jsem se jet co nejdál od něj,a vzadu nebo vepøedu. Vzadu to házelo jak sfiòa.
Tos musel jet pø.kolem na zadním nárazníku.

Vygenerováno za 0.381 sekund