Download menu
Klepanie ventilov
- Crossbiker
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 10 měsíců zpět #2629
od Crossbiker
Klepanie ventilov vytvořil uživatel Crossbiker
Chcem sa opýta či je normálne ak mi pri vyššej rýchlosti (otáčkach) dôjde benzín a ventily tak kovovo zaklepocú a aj to strelí do výfuku. Alebo keď sa prudšie pridá plyn z pomalšej rýchlosti na vyššom prvodovom stupni(napr. na 5 pri 60-70km/h). Ventily mám nastavené v poriadku. dík
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
17 roků 10 měsíců zpět #2631
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Klepanie ventilov
Těžko se dá posoudit,jaký zvuk ti to dělá,ale neměl bys nutit motor na vysoký kvalt a malou rychlost vùbec jezdit. Není to stabilák a proto tam je 5 kvaltù,abychom je používali. Jak popisuješ,tak motoru vùbec neděláš dobøe,vše tím trpí,tak se nediv,že motor vydává nějaké tobě nevyhovující zvuky.
Takže jediná rada,kterou ti je asi někdo schopen dát,øadit døíve a častěji.
S došlým benzínem ti nemùžu dát radu žádnou,pouze to-jak se budeš chovat k motorce,tak ona ti to vrátí životností.
Takže jediná rada,kterou ti je asi někdo schopen dát,øadit døíve a častěji.
S došlým benzínem ti nemùžu dát radu žádnou,pouze to-jak se budeš chovat k motorce,tak ona ti to vrátí životností.

- Crossbiker
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
17 roků 10 měsíců zpět #2635
od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma Klepanie ventilov
nejazdim na velkom kvalte bežne ale z času na čas sa keždému zadarí že pridá a až potom zbadá že je tam vyšší kvalt než by sa v ten moment zišlo tak so mmyslel to. a taktiež počas jazdy dojde hocikomu normálny stav benzínu a medzi tým pokial sa stihne prepnú na rezervu mi spravilo čo som popisoval. neboj nie som lama na moto mám odjazdené už pár desiatok tisíc kmB) len som chcel konfrontova moje postrehy so skúsenosami majite¾ov DR-iek či je vsio OK;) a starám sa o moto až príliš žena už žiarli:evil:<br /><br />Editováno: Crossbiker, at: 2007/05/26 09:49
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
17 roků 10 měsíců zpět #2636
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Klepanie ventilov
Hele je to normalni, kdyz podtocis motor tak se samozrejme zavsteka. je to stejny jako u S120 tam kdyz misto za 2 das za 4 tak ti taky zarachotej ventili a rozvodak. todle je motorka ktera ma rada caste razeni

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Vygenerováno za 0.202 sekund