Download menu

Klepanie ventilov

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2629 od Crossbiker
Klepanie ventilov vytvořil uživatel Crossbiker
Chcem sa opýta či je normálne ak mi pri vyššej rýchlosti (otáčkach) dôjde benzín a ventily tak kovovo zaklepocú a aj to strelí do výfuku. Alebo keď sa prudšie pridá plyn z pomalšej rýchlosti na vyššom prvodovom stupni(napr. na 5 pri 60-70km/h). Ventily mám nastavené v poriadku. dík

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2631 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Klepanie ventilov
Těžko se dá posoudit,jaký zvuk ti to dělá,ale neměl bys nutit motor na vysoký kvalt a malou rychlost vùbec jezdit. Není to stabilák a proto tam je 5 kvaltù,abychom je používali. Jak popisuješ,tak motoru vùbec neděláš dobøe,vše tím trpí,tak se nediv,že motor vydává nějaké tobě nevyhovující zvuky.
Takže jediná rada,kterou ti je asi někdo schopen dát,øadit døíve a častěji.
S došlým benzínem ti nemùžu dát radu žádnou,pouze to-jak se budeš chovat k motorce,tak ona ti to vrátí životností.:woohoo:

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 10 měsíců zpět #2635 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma Klepanie ventilov
nejazdim na velkom kvalte bežne ale z času na čas sa keždému zadarí že pridá a až potom zbadá že je tam vyšší kvalt než by sa v ten moment zišlo tak so mmyslel to. a taktiež počas jazdy dojde hocikomu normálny stav benzínu a medzi tým pokial sa stihne prepnú na rezervu mi spravilo čo som popisoval. neboj nie som lama na moto mám odjazdené už pár desiatok tisíc kmB) len som chcel konfrontova moje postrehy so skúsenosami majite¾ov DR-iek či je vsio OK;) a starám sa o moto až príliš žena už žiarli:evil:<br /><br />Editováno: Crossbiker, at: 2007/05/26 09:49

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2636 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Klepanie ventilov
Hele je to normalni, kdyz podtocis motor tak se samozrejme zavsteka. je to stejny jako u S120 tam kdyz misto za 2 das za 4 tak ti taky zarachotej ventili a rozvodak. todle je motorka ktera ma rada caste razeni ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Vygenerováno za 0.202 sekund