Download menu

Není to uplnì ono

• Fireman
  • Avatar uživatele Fireman Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2416 od Fireman
Není to uplnì ono vytvořil uživatel Fireman
ahoj všem. potøeboval bych poradit. po nastartování motorky hrozně dloho trvá než mužu pøidat plyn aniž by zdechla. prostě si musim hrát s plynem než se srovná. zahøeje se vypnu sitič běží a krásně. Jenže pøi jízdě mezi 3000 až 4500 je mrtvá a dost. jak se dostane pøes 4500 jede jak nakopnutá. Pásmo \"o ničem\" se ještě zvědší pøi poøádným zahøátí hlavně v létě pøi tøicítkách, do toho mi ještě občas støílí. Koukal jsem na filt OK, a karbec byl venku. jehla až nahoøe tak jsem ji dal někam na støed ale to motorka nejela vubec. hladinu jsem neladil protože nevim na kolik. Výfuk mám hobně pruhlednej:laugh:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2417 od admin
Odpověděl admin pro téma Není to uplnì ono
Ahoj tak to vypadá že budeš muset karbec znovu vyndat a hladinu nastavit, zkontrolovat netěsnosti kolem karbce.S laděným výfukem to je vždy trochu problém doštelovat. Hladina má být 14,7mm +-1mm standard.:blink: A co svíčky máš správné? Benzín teče správně? Membrána v karbci je v poøádku? Je toho dost.:blink:

• Fireman
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2427 od Fireman
Odpověděl Fireman pro téma Není to uplnì ono
membrána je v poøádku. Ty svíči maji tak 10t. ale dělalo to i s novýma. Tyto problémy mám už dlohodobě. Nijak se ale nemění což je jediný co mě uklidnuje. No trochu podezøení mám na ten vejfuk. Koupil jsem to už s ním je to opravdu jen tak rádoby ladák. Je to zkrácenej BOSS na Faezera. je to jen prùchozí \"roura z vědším obalem\" tak si umíte pøedstavit ten rachot a když se zadaøí tak plameny

• Fireman
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2428 od Fireman
membrána je v poøádku. Ty svíči maji tak 10t. ale dělalo to i s novýma. Tyto problémy mám už dlohodobě. Nijak se ale nemění což je jediný co mě uklidnuje. No trochu podezøení mám na ten vejfuk. Koupil jsem to už s ním je to opravdu jen tak rádoby ladák. Je to zkrácenej BOSS na Faezera. je to jen prùchozí \"roura z vědším obalem\" tak si umíte pøedstavit ten rachot a když se zadaøí tak plameny

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2430 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Není to uplnì ono
Taky mam ladaky, taky musim trosku pohnout s karbecem, ale co mi hodne pomohlo bylo vycisteni vzduchace, pac jsem na nej zapomel ;) kdy jsi ho naposledy cistil?? mel by se cistit v zavislosti na tom kde a jak jezdis, aspon kazde cca 3000 km ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Fireman
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2439 od Fireman
Jo na filtr musim taky kouknout. lítám s DRkem vědšinou les, pole a td. Trochu budu ladit pak dám vědět

Vygenerováno za 0.221 sekund