Download menu

øetezovka

• suchac
  • Avatar uživatele suchac Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2348 od suchac
øetezovka vytvořil uživatel suchac
tak nevim kam to napsat tak to šoupnu sem, nejde ani tak o problém ale myslim že mùže pomoct....

bohužel pøišel čas kdy musim øešit novou øetezovku tak sem koukal na par prodejcu (to Honz:diky za odkaz)
byl sem rozhodnutej pro retez CZ kterej sem tedka mel a byl sem s nim nad miru spokojenej. nic mene sem si vzpomnel i na p.Zlocha .... www.motozloch.cz , u ktereho sem si nechaval delat predni brzdovej kotouc.
A neberte to jako reklamu ale v nabidce ma retezy CZ,RK a DID a po kratsim rozhovoru mi nabidnul komplet retezovku DID (retez 520 X-ring, kolecka 16/42) vcetne mazaciho spreje (na tenhle komplet je sleva) po informaci ze sem od nej jiz nakupoval nasledovala dalsi sleva ..... celkove 16% no a bum komplet retezovka DID + sprej 2700,- a nejaky drobny coz si myslim ze je celkem luxusni cena...

nebo se pletu ? kolik Vas stala retezovka ?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2356 od honz
Odpověděl honz pro téma øetezovka
Já mám právě øetěz od čZ, øetěz 520 ORMX + øetězová kola JT Sprockets 16/42. A když už tu máme tu reklamu, tak já jsem to kupoval za 2 570,- tady http://motoretezy.cz/

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2367 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma øetezovka
Jojo na motoøetězy.cz se nakupuje celkem výhodně, taky jsem tam kámošovi kupoval øetězovku na XT.

• qwertz
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2498 od qwertz
Odpověděl qwertz pro téma øetezovka
Chystám se na øetězovku tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s těmito kšefty, jsou tam moc podezøele nízkí ceny www.quadprofi.cz/e-shop/index.php?act=vi...od&productId=129
www.motonet.cz/motocykly.php?znacka=21&a...del=996&rok=1993

• qwertz
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2516 od qwertz
Jo jal ste tady mluvili o DID sadě má øetěz spojku nebo se nýtuje????? v elutu maj komplet sada asi za 1.900

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2518 od honz
Bral jsem øetěz od čZ jak jsem psal výš, nesnýtovanej a se spojkou. Počet článkù bylo podle výrobce pøesně na mùj typ motorky, ale když jsem ho nasadil, byl delší. Proto jsem musel flexou uøíznout 2 články a bylo to OK. Ale abys tam dostal už snýtovanej øetěz, musel by jsi sundat kyvku myslim.
Mě dodali normální spojku+nýtovací, tak si akorát pak zajedu do servisu kde mi to snýtujou.

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2527 od suchac
Odpověděl suchac pro téma øetezovka
no k D.I.D. jsem dostal nýtovací spojku, tak sem si to snýtoval sám:P pomocí kladiva a dvou dùlčikù.

jinak taky sem musel øetez pokrátit ...

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2531 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma øetezovka
Naposledy jsem objednával D.I.D sadu od Louise jako nekonečnej øetěz - taky jsem se strachoval, jestli bude delší a budu to muset zbytečně krátit.Pasoval pøesně, kyvka musí dolù, ale beru to jako nutnou údržbu na promazání všech ložisek i v pøepákování - šrouby v pøepákování teda drží fest, chce to lepší vercajk. Byl jsem celkem odrazen od øetězu se spojkou, protože pøedtím jsem měnil øetěz za minutu 12 - čep právě na spojce øetězu byl totálně vymeltej a byla otázka času kdy by prask. Zbytek øetězu by ještě něco vydržel, bylo to teda po 18 000, takže celkem dost. Poznal jsem to jen podle toho, že byl nerovnoměrně napnutej.Nikdy pøedtím se mi to nestalo, takže snad náhoda.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2537 od honz
člověk se cítí tak nějak líp, když má spojku snýtovanou, než jen se závlačkou. Ale co jsem četl v diskuzích a u výrobcù øetězù, nemáme se bát rozebiratelné spojky. Ale jistota je jistota, i když už tak 1000 km jezdím s rozebiratelnou spojkou a vùbec mě to neva:woohoo:

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2538 od suchac
Odpověděl suchac pro téma øetezovka
ja bych se toho nebal vzdycky sem mel rozebiratelnou spojku( ted poprvi mam nejtovanou) a nikdy nebyl zadnej problem ....

• qwertz
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2542 od qwertz
Tak na konec jsem to vyøešil tak, že jsem objednal sadu v elitu pøes známého co má autoservis a odebírá díly v Elitu dokázal mi tam udělat 32 % slevu a platil jsem 1.700 Kč !! za komplet DID sadu sice bez spreje ale i s dyškem pro známého, takže supr.....je tam sice nýtovací spojka ale jak jsem na ní koukal bude to dětská slavnost

Vygenerováno za 0.272 sekund