Download menu

gufero

• marty650
  • Avatar uživatele marty650 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2251 od marty650
gufero vytvořil uživatel marty650
:( jdu se svama podelit co jse mi stalo pøi dnešní projíždce,jsem se malem zabil,ono když vam vyteče cela napln motoru na zadní kolo, se není čemu divit. Myslel jsem si jak je dr dokonaly ale spletl jsem se. Gufero mi vyletelo ven. Nevím proč konstrukteøi nedely na to gufero segrovku :angry: to by vše vyøešilo.CHystal jsem se na Slovensko ale po teto skušenosti nevím jestli mam jet.Gufero jsem dal nové a ješte zalepil specialní pastou tak jsem zvedav.tak mi poradte jestli jsi mam mašinu nechat :ohmy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2252 od admin
Odpověděl admin pro téma gufero
Které gufero?:blink:

• marty650
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2253 od marty650
Odpověděl marty650 pro téma gufero
na pøední rozete

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2255 od Martin
Odpověděl Martin pro téma gufero
To není samo sebou,gufera v motoru-pøevodovce nvylítnou jen tak z legrace-podle mého tam máš nějakou závadu-tlak,opotøebovaný karter,pod gufero se ti něco dostalo. Těžko se radí,když nikdo z nás neví pøesně,co bylo pøíčinou. Zákon fyziky-akce a reakce. Je potøeba vše okóknout,než něco pouze vyměníš-tím jsem se tě nechtěl dotknout-každý umíme to či ono,ale nejlépe ti asi poradí admin-dej spíš na òho-pøece jen ten svùj stroj zná dost dobøe.B)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2263 od admin
Odpověděl admin pro téma gufero
No tak gufero na \"rozetě\" klečku je zajištěno takovým plíškem se dvěma šrouby. Tak je zvláštní že ti vyfouklo.:blink:

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2267 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma gufero
admin napsal:

No tak gufero na \"rozetě\" klečku je zajištěno takovým plíškem se dvěma šrouby. Tak je zvláštní že ti vyfouklo.:blink:

Mě to pøijde celý nějaký divný, \"tak mi poradte jestli jsi mam mašinu nechat\" mno, nevim :blink:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• marty650
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2270 od marty650
Odpověděl marty650 pro téma gufero
tak ten plíšek tam nemam budu ho muset udelat tak to je asi celej problem nevíte kdebych se nanej mohl podívat.

Vygenerováno za 0.265 sekund