Download menu

Teèie prepad na karburátore

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 dní zpět #2230 od Crossbiker
Teèie prepad na karburátore vytvořil uživatel Crossbiker
Mám rozobratu moto(DR 650RS) a chcel som vyskúša či chytí motor a tak som dal na karbec hadičku a cez lievik som tam nalial benzín. Natočil som motor no po chvíli som si všimol, že cez hadičku na prepade mi vyteká benzín. Nie stale ale s prestávkami. čo to môže by, žeby nezatváral plavák alebo má zle nastavenú hladinu alebo to robí preto, že to nepúšam cez nádrž(má ventil nádrže nejaké automatické uzatváranie?)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 dní zpět #2231 od Roman
Odpověděl Roman pro téma Teèie prepad na karburátore
takl ja na Drku (SE) mam automat. ventil- ten pokud beží motor je otevøenej-ten to delat nebude. Bud nezavirá plovák, nebo je špatne nastavená hladina. A ten motor máš v rámu, nebo na stole? kdyby byl venku tak je to tema vibracema-ventil odskakuje a tudíž tak dokonale netěsní....

Více
18 roků 3 dní zpět #2232 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Teèie prepad na karburátore
Mně se něco podobného stalo za jízdy-jel jsem cca 1km z kopce bez motoru a když jsem zastavil a kóknul pod moto,tak tam byla loužička. Těsně pøed zastavením jsem se vyhýbal padlému stromu a štrejchnul jsem spodkem o vystouplý kámen,takže jsem se rozklepal,zda není proražený blok,ale když se loužička vypaøila a dále se na zemi neobjevila,pøikládal jsem to pøepadu v karbci a dál jsem to neøešil.

Vygenerováno za 0.164 sekund