Download menu
Teèie prepad na karburátore
- Crossbiker
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
18 roků 3 dní zpět #2230
od Crossbiker
Teèie prepad na karburátore vytvořil uživatel Crossbiker
Mám rozobratu moto(DR 650RS) a chcel som vyskúša či chytí motor a tak som dal na karbec hadičku a cez lievik som tam nalial benzín. Natočil som motor no po chvíli som si všimol, že cez hadičku na prepade mi vyteká benzín. Nie stale ale s prestávkami. čo to môže by, žeby nezatváral plavák alebo má zle nastavenú hladinu alebo to robí preto, že to nepúšam cez nádrž(má ventil nádrže nejaké automatické uzatváranie?)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Roman
-
- Návštěvník
-
18 roků 3 dní zpět #2231
od Roman
Odpověděl Roman pro téma Teèie prepad na karburátore
takl ja na Drku (SE) mam automat. ventil- ten pokud beží motor je otevøenej-ten to delat nebude. Bud nezavirá plovák, nebo je špatne nastavená hladina. A ten motor máš v rámu, nebo na stole? kdyby byl venku tak je to tema vibracema-ventil odskakuje a tudíž tak dokonale netěsní....
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 3 dní zpět #2232
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Teèie prepad na karburátore
Mně se něco podobného stalo za jízdy-jel jsem cca 1km z kopce bez motoru a když jsem zastavil a kóknul pod moto,tak tam byla loužička. Těsně pøed zastavením jsem se vyhýbal padlému stromu a štrejchnul jsem spodkem o vystouplý kámen,takže jsem se rozklepal,zda není proražený blok,ale když se loužička vypaøila a dále se na zemi neobjevila,pøikládal jsem to pøepadu v karbci a dál jsem to neøešil.
Vygenerováno za 0.164 sekund