Download menu

Potrhané \"papírové\" tìsnìní

• zdenok
  • Avatar uživatele zdenok Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 dní zpět #2216 od zdenok
Zdravím. Rozebírám motor... stále... a sem tam jsem potrhal těsnění, pod hlavou u víka atd. Nechce se mi kupovat nové a ze čtvrtky, nebo něčeho jiného se mi ho také nechce vyrábět. Co se stane, když tam to těsnění vrátím a zamáznu těsnícím tmelem ? Nebo ho tam radši už nemám dávat a namáznout to jen tmelem ? Není zas až tak potrhané, většinou se mi natrhlo u šroubù.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 dní zpět #2220 od admin
Odpověděl admin pro téma Potrhané \"papírové\" tìsnìní
Tak pod víka to nevadí ale pod hlavu? Pod hlavou papír rozhodně není musí tam být speciální těsnění pod hlavu, není nijak levné ale musí být.:blink:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 5 dní zpět #2222 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Potrhané \"papírové\" tìsnìní
Jestli jsem to správně pochopil zdenok se ptá na těsnění pod ventilový víko hlavy - tam bych to øešil tím silikonem, mezi hlavu a válec patøí spešl těsnění a to bych si asi nedovolil nějak vojebávat, i s ohledem na to že tam určitě nějakou dobu bude(hlava se pøeci nesundavá každej tejden ne). Jinak tøeba pod víko rotoru jsem nedával papírový těsnění už asi 3x, jen pøiměøeně silikonu a nikdy ani kapka oleje. Když už to tak debilně vymysleli, že se rozvoďák napíná sám a vyvažovák ne a je potøeba to častějc sundávat.

• zdenok
  • Avatar uživatele zdenok Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 1 den zpět #2234 od zdenok
Odpověděl zdenok pro téma Potrhané \"papírové\" tìsnìní
Díky za odpovědi. Zajímalo mne těsnění na všech částech motoru. Těsnění mám k víku rotoru a ventilù sem tam potrhané. Mám ho tam dávat potrhané a zamázlé silikonem ? Já ho klidně vyhodím a zamáznu to jen silikonem, asi by to dle vašich odpovědí nevadilo, ale nebude to více těsnit s potrhaným těsněním zamázlým silikonem ?
Dále pak mám pøetrhlé těsnění pod hlavu válce. To jsem neuhlídal. Je na dvě pùlky. Když ho tam nechám a zamáznu těsněním, nebude to vadit ?

Více
18 roků 1 den zpět #2237 od admin
Odpověděl admin pro téma Potrhané \"papírové\" tìsnìní
Těsnění pod hlavu je potøeba dát určitě nové!!!Silikon by to vyfouklo.Pod ventilové víko snad těsnění ani nemá být jen silikon.Pod víka motoru je to buøt.

• mara02
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2239 od mara02
Odpověděl mara02 pro téma Potrhané \"papírové\" tìsnìní
čaues..nechci tě strašit,ale těsnění je dost hajsavá věc!Já sem si utrhl kousek na těsnění co je pod víkem zapalování-zrovna kolem šroubu,a když sem to pomázl silikonem a utáhl,prasklo mi nálitek na šroub a začal týct olej.Nechal jsem to zavaøit a zalepil jen silikonem,ale pod válcem a pod hlavou nevím-každopádně tlouštka těsnění je dùležitá.Víko na spojku mám taky jen na silikonu,ale musel jsem ubrat jednu vymezovací podložku na høídeli na nakopávku.

Vygenerováno za 0.221 sekund