Download menu

Vyvažovací øetízek u SE

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
18 roků 1 měsíc zpět #1917 od Martin
Vyvažovací øetízek u SE vytvořil uživatel Martin
Nějak jsem asi po zimním spánku moto pøecitlivělý a když jsem v neděli slyšel z pravé strany motoru nějaké divné zvuky,tak jsem si øikal,že to asi bude povolený øetízek,tak jsem se rozhodl,že ho budu muset dotáhnout.B)
Sundal jsem kryt motoru,nechal vytéct oil,sundal kryt øetězu a kryt motoru z levé strany a po sejmutí koukám a on tam žádný øetízek není,akorát velké ozubené kolo. :blink: Po tel adminovi jsem si vyslechl,že se hrabu do motoru bez kouknutí na manuál a že to mam zase zaklapnout a být v klidu.:laugh: Mám si dát do uší špunty,zalomit pravé zápěstí a jezdit.:whistle:
Prostě SE,co mám nemá stejný motor jako RSE na které jsem na netu koukal.:woohoo: Ach jo,občas je lepší být pomalejší,zeptat se a nepøidělávat si práci. Ale zase na druhou stranu vím co mám na levé straně motoru.:woohoo:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1919 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Vyvažovací øetízek u SE
:) :) :)
hlavně nedolejvej vodu do chladiče :) :) :)

člověk se má poøád co učit, já v deseti letech sundal válec na pionýru, jen tak ze zvědavosti ... nějak mi to nešlo zase nandat zpátky, zámky na pístní kroužky - co toje - tak jsem to toho mlátil kladivem, až sem kroužky rozlámal a vložku ve válci (u hlavy) rozklepal na cimpr campr :silly: nandal sem válec bez kroužkù a píst se nedostal ani do horní úvratě ;-) a od té doby o tom vím ....

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1922 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Vyvažovací øetízek u SE
To Martin > ty voe kdyz se v necem nevyznam tak se do toho nehrabu to je zaklad :evil:

Jeste ze nas mas :lol: :lol: v tejdnu ti udelam to CD a muzes se pro nej stavit mimo pondelka a vikendu skoro kdykoliv :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
Více
18 roků 4 týdnů zpět #1924 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Vyvažovací øetízek u SE
Pro M.Pivarči: Né vodu do chladiče né,i když u auta jsem to už viděl(naštěstí ne u sebe),jak píšeš nikdo učený z nebe nespadl a kdo nic nedělá-nic nezkazí.B)
Pro Sniper: Někde jsem tady minulý týden četl,že ten manuál stahneš,tak teď nedělej do mě:P . Na druhou stranu vím,co mám na levé straně motoru-pomalu motorku začínám rozebírat,spíš asi z nudy než z nutnosti,když dělám takové zbytečnosti.:woohoo:

Více
18 roků 4 týdnů zpět #1926 od admin
Odpověděl admin pro téma Vyvažovací øetízek u SE
Jo s toho si nic nedělej já taky chtěl moc opravovat kámošovu GPX a totálně jsem mu zkurvil spojkový koš, stálo mě to 1000Kč, od té doby jsem øekl NE a hrabu se jen v tom čemu rozumím a mám na to manual.Sice se chybama člověk učí ale někdy to stojí i nemálo peněz.:blink:

Více
18 roků 4 týdnů zpět #1929 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Vyvažovací øetízek u SE
To Martin > Hele dedo v klidu to bych nebyl ja kdyby jsem si do tebe nerejpnul :evil:

Ale abych nedelal nesiku jenom z tebe tak bud v klidu ja jsem se snazil napnout vyvazovak a pak kdyz jsem srouboval viko motoru tak v miste kde je el. starter jsem se snazil to dotahnout pevne a furt si rikam jeste kousek jseste trosku no a hups a uz tam mam jinej sroub :evil: :evil: :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Vygenerováno za 0.418 sekund