Download menu
Vyvažovací øetízek u SE
- Martin
-
Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 1 měsíc zpět #1917
od Martin
Vyvažovací øetízek u SE vytvořil uživatel Martin
Nějak jsem asi po zimním spánku moto pøecitlivělý a když jsem v neděli slyšel z pravé strany motoru nějaké divné zvuky,tak jsem si øikal,že to asi bude povolený øetízek,tak jsem se rozhodl,že ho budu muset dotáhnout.
Sundal jsem kryt motoru,nechal vytéct oil,sundal kryt øetězu a kryt motoru z levé strany a po sejmutí koukám a on tam žádný øetízek není,akorát velké ozubené kolo.
Po tel adminovi jsem si vyslechl,že se hrabu do motoru bez kouknutí na manuál a že to mam zase zaklapnout a být v klidu.
Mám si dát do uší špunty,zalomit pravé zápěstí a jezdit.
Prostě SE,co mám nemá stejný motor jako RSE na které jsem na netu koukal.
Ach jo,občas je lepší být pomalejší,zeptat se a nepøidělávat si práci. Ale zase na druhou stranu vím co mám na levé straně motoru.

Sundal jsem kryt motoru,nechal vytéct oil,sundal kryt øetězu a kryt motoru z levé strany a po sejmutí koukám a on tam žádný øetízek není,akorát velké ozubené kolo.

Prostě SE,co mám nemá stejný motor jako RSE na které jsem na netu koukal.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
18 roků 1 měsíc zpět #1919
od Piwča

hlavně nedolejvej vodu do chladiče

člověk se má poøád co učit, já v deseti letech sundal válec na pionýru, jen tak ze zvědavosti ... nějak mi to nešlo zase nandat zpátky, zámky na pístní kroužky - co toje - tak jsem to toho mlátil kladivem, až sem kroužky rozlámal a vložku ve válci (u hlavy) rozklepal na cimpr campr
nandal sem válec bez kroužkù a píst se nedostal ani do horní úvratě
a od té doby o tom vím ....
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Vyvažovací øetízek u SE

hlavně nedolejvej vodu do chladiče

člověk se má poøád co učit, já v deseti letech sundal válec na pionýru, jen tak ze zvědavosti ... nějak mi to nešlo zase nandat zpátky, zámky na pístní kroužky - co toje - tak jsem to toho mlátil kladivem, až sem kroužky rozlámal a vložku ve válci (u hlavy) rozklepal na cimpr campr

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
18 roků 1 měsíc zpět #1922
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Vyvažovací øetízek u SE
To Martin > ty voe kdyz se v necem nevyznam tak se do toho nehrabu to je zaklad 
Jeste ze nas mas
v tejdnu ti udelam to CD a muzes se pro nej stavit mimo pondelka a vikendu skoro kdykoliv

Jeste ze nas mas

I cesta, je cíl
- Martin
-
Autor tématu
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 4 týdnů zpět #1924
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Vyvažovací øetízek u SE
Pro M.Pivarči: Né vodu do chladiče né,i když u auta jsem to už viděl(naštěstí ne u sebe),jak píšeš nikdo učený z nebe nespadl a kdo nic nedělá-nic nezkazí.
Pro Sniper: Někde jsem tady minulý týden četl,že ten manuál stahneš,tak teď nedělej do mě
. Na druhou stranu vím,co mám na levé straně motoru-pomalu motorku začínám rozebírat,spíš asi z nudy než z nutnosti,když dělám takové zbytečnosti.

Pro Sniper: Někde jsem tady minulý týden četl,že ten manuál stahneš,tak teď nedělej do mě

- admin
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
18 roků 4 týdnů zpět #1926
od admin
Odpověděl admin pro téma Vyvažovací øetízek u SE
Jo s toho si nic nedělej já taky chtěl moc opravovat kámošovu GPX a totálně jsem mu zkurvil spojkový koš, stálo mě to 1000Kč, od té doby jsem øekl NE a hrabu se jen v tom čemu rozumím a mám na to manual.Sice se chybama člověk učí ale někdy to stojí i nemálo peněz.

- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
18 roků 4 týdnů zpět #1929
od Sniper
I cesta, je cíl
Odpověděl Sniper pro téma Vyvažovací øetízek u SE
To Martin > Hele dedo v klidu to bych nebyl ja kdyby jsem si do tebe nerejpnul 
Ale abych nedelal nesiku jenom z tebe tak bud v klidu ja jsem se snazil napnout vyvazovak a pak kdyz jsem srouboval viko motoru tak v miste kde je el. starter jsem se snazil to dotahnout pevne a furt si rikam jeste kousek jseste trosku no a hups a uz tam mam jinej sroub

Ale abych nedelal nesiku jenom z tebe tak bud v klidu ja jsem se snazil napnout vyvazovak a pak kdyz jsem srouboval viko motoru tak v miste kde je el. starter jsem se snazil to dotahnout pevne a furt si rikam jeste kousek jseste trosku no a hups a uz tam mam jinej sroub

I cesta, je cíl
Vygenerováno za 0.418 sekund