Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Jak dát motor po rozebrání dohromady ?
-
zdenok
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1857
od zdenok
Motor rozeberu co to pùjde, abych vyndal ozubené kolo tøetího rychlostního stupně, ale jak to všechno složit nazpátek ? Jde mi o synchronizaci motoru. Otočení kol a vačky ventilù oproti klikovce tak jak to má být. Poradíte ? Díky.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 17
-
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1858
od Sniper
Mno jestlis e ted po tech xy pivech nepletu

zak tady je moznost si stahnout microfische ktere jsme s adminem davali dohromady

tam by melo byt vse videt jak s cim a tak
Edit: A tim myslim odpovidam na vic tvich dotazu

<br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 14/03/2007 00:57
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1869
od admin
Na nastavení rozvodù jsou značky a vačky musí míøit dolu do ty mističky.Nemùžeš to skazit.No i když
-
PajaDR650
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1897
od PajaDR650
Tak si tady tak pøemejšlim, že když jsem naposled sundaval víko rotoru(kvùli lepení), nejsem si jistej jestli jsem tam měl obě vymezovací podložky u 2 ozubenejch kol nahoøe u starteru. Jedna høídel zajíždí ve víku do ložiska a pak 2 do takovýho pouzdra. Určitě jsem nesundaval podložku u kola co pohání pøímo starter, většinou jsou pøilepený olejem, že nejsou ani vidět, ale teď fakt nevim jestli tam ta podložka byla. Má někdo pøestavu, co by se dělo kdyby tam fakt chyběla - vymezuje vlastně doraz mezi víkem a samotnym ozubenym kolem. Já to snad budu muset sundat ještě jednou ...
-
qwertz
-
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1906
od qwertz
Po té co mi pøeskočil rozvodový øetěz potom co jsem si DRavce koupil tak jsem kopil nový jenže jsem zkusil nofoukonourt motor, vše šlo do výfuku. Sundal jsem tedy hlavu ventili byly naštěstí OK nechal jsem je pøebrousit, teď čekám na těsnění pod hlavou a vodítka rozvodového øetězu, nebo na starém øetězu byly dva články pøerušené a vydøeli je.
Zajímalo by mě pokud máte někdo skušenost jakým momentem utáhnout hlavu???
Dále se mi pøidøela vačka a to v tom nemazaném uložení, kderé ji podpírá jen zespodu za øetězovým kolem, tak jej vyčistím a douám, že to bude ok...nemáte někdo zkušenost?
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1908
od admin
Utahovací moment hlavi je 35 - 40 Nm potom matice zespod u žeber jsou vpøedu a vzadu tak 23 - 27 Nm potom víko hlavy je 9 - 11 Nm. Pokud to uložení vačky není nějak extrémě pøidøený tak to nech jinak oprava je složitá a dlouho trvá.
-
qwertz
-
-
Návštěvník
-
18 roků 4 týdnů zpět #1965
od qwertz
Tak sem to konečně dal dohromady a bohužel všechno špatně

Je slyšet hučení vačky kuwa. Napadla mě poslední možnost, protože vačka se začla ozívat až když jsem vyměnil rozv. øetěz, tak jestli nejaký koumák se straým vytahaným øetězem nepøedimenzoval pružinu ve šponováku. Teď je øetěz napnutý doopravdy na krev. Ve starém plastovém vodítku øetězu byl dokonce po šponováku ďùlek. Nevíte někdo jak by šponovák měl tahnout? Stačí aby prožina byla volně, když je šponovák úplně vysunutý? A jelikož hlava bude horké zboží tak mám z toho vyøášku ...pomioc prosím
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
18 roků 4 týdnů zpět #1968
od admin
No to je po výměně normální musí si to všecko sednout, bude to chvíli svištět a pak by to mělo odeznít.
-
Martin
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 98
-
-
18 roků 4 týdnů zpět #1973
od Martin
Bude to chvilku svištět,taky bych měl z toho honění v hlavě. Zvláš,když si to dělá člověk sám:S
-
dayw
-
-
Návštěvník
-
18 roků 4 týdnů zpět #1975
od dayw
Hlava je nedostatkove zbozi a je temer nesehnatelna ja mam ted jednu do zasoby a jsem tomu velice rad.
-
qwertz
-
-
Návštěvník
-
18 roků 3 týdnů zpět #2025
od qwertz
Jelikož mám chycené uložení vačky, tak jsem si sehnal chasníka, co mi protahne hlavu a víko hlavy na magnetce a do oválù vyfrézuje nové ubložení, prý to není problém, už to dělal několiktrát. Ale mě se zdá, že uložení vačky je nataženo kompozicí. Chěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s vyfrézováním hlavy? nebo popø. natažením nové kompozice??
-
zdenok
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 den zpět #2236
od zdenok
Když mám rozpùlený motor tak ho dávám dohromady. Jaký zvolit postup ? Na kterou stranu víka naskládat høídele ? Bude nutné ložiska nějak pøedem namazat, než se tam dostane olej z jízdy ?
-
qwertz
-
-
Návštěvník
-
18 roků 19 hodin zpět #2238
od qwertz
měl bys naskládat støeva do bloku na kterým je výrobní číslo a na klice nahøát ložiska nebo si jí rozhodíš
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Vygenerováno za 0.285 sekund