Download menu
Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
- PaKo
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
1 rok 7 měsíců zpět #21926
od PaKo
Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený vytvořil uživatel PaKo
Zdravím vás, přátelé jedné stopy po dlouhé době a hned na vás s otázkou.
Zakoupil jsem spolu se spojkovými lamelami i papírové tésnění pod víko ATHENA za bratru 440 kaček...
...a teď se ptám, páč jsem to vždycky dával hezky na nějakou malou vrstvičku silikonu namazanou na oba dva odmaštěné díly ...a nikdy ani kapka.
Teď jsem chtěl být důsledný a mevím, zda ten papír podpořit něčím pastovitým, nebo to tam dát jenom pomazaný olejíčkem.
To těsnění má i v místech olejových kanálků takovej silikonovej proužek a skoro se mně zdá, že bych to tam dal nejraději jen tak na sucho.
...kdyby jste se někdo dočetli až sem, můžete zde vyjádřit svůj názor. Podotýkám že se jedná o stroj jehož fórum sledujeme....
Hezkej letní čas bando....
Zakoupil jsem spolu se spojkovými lamelami i papírové tésnění pod víko ATHENA za bratru 440 kaček...
...a teď se ptám, páč jsem to vždycky dával hezky na nějakou malou vrstvičku silikonu namazanou na oba dva odmaštěné díly ...a nikdy ani kapka.
Teď jsem chtěl být důsledný a mevím, zda ten papír podpořit něčím pastovitým, nebo to tam dát jenom pomazaný olejíčkem.
To těsnění má i v místech olejových kanálků takovej silikonovej proužek a skoro se mně zdá, že bych to tam dal nejraději jen tak na sucho.
...kdyby jste se někdo dočetli až sem, můžete zde vyjádřit svůj názor. Podotýkám že se jedná o stroj jehož fórum sledujeme....
Hezkej letní čas bando....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
1 rok 7 měsíců zpět #21927
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
Nasucho a uvidíš 
Určitě bych to nekombinoval se silikonem.

Určitě bych to nekombinoval se silikonem.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 97
1 rok 7 měsíců zpět #21928
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
Jak píše Pivča-na sucho. Dnes se už dává pouze těsnění na rovné Al díly.
Hlavně mrkni,aby dosedací plochy byly rovné. Pokud by to šlo-víko lehce líznout smirkem na skle.
Hlavně mrkni,aby dosedací plochy byly rovné. Pokud by to šlo-víko lehce líznout smirkem na skle.

- PaKo
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
1 rok 7 měsíců zpět #21930
od PaKo
Odpověděl PaKo pro téma Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
Bezva, díky za radu, už namáčím lamely a těším se na mocný, plynulý záběr...
- PaKo
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
1 rok 7 měsíců zpět - 1 rok 7 měsíců zpět #21933
od PaKo
Odpověděl PaKo pro téma Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
Ahoj, tak na závěr jen podotknu, že jsem odstranil z dosedacích ploch starej silikon, vyměnil lamely, aplikoval nové papírové těsnění na sucho.......no a po 100 km pod máňou sucho....takže, díky za podporu v rozhodování ...
...nová spojka hezky zabírá, ale i naplno zmáčklá z lehýnka táhne, takže se za úplnýho stání hodně špatně vyřazuje. Když ji víc dotáhnu, má pak už tendence prokluzovat, tak doufám, že si to sedne.
Tak ať to vrčí, a je i možný, že se za Váma otočím v Krakonošově...Čau
...nová spojka hezky zabírá, ale i naplno zmáčklá z lehýnka táhne, takže se za úplnýho stání hodně špatně vyřazuje. Když ji víc dotáhnu, má pak už tendence prokluzovat, tak doufám, že si to sedne.
Tak ať to vrčí, a je i možný, že se za Váma otočím v Krakonošově...Čau
Poslední změna: 1 rok 7 měsíců zpět uživatelem PaKo.
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 97
1 rok 7 měsíců zpět #21935
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Papírové těsnění pod víko spojky vs silikon samozřejmě k tomu určený
Dával jsi i nové pružiny, plechy? nebo pouze lamely?
Občas to dělají zprohýbané plechy nebo nesprávné složení plechů a lamel. Neměl jsi některou slabší a silnější?
Občas to dělají zprohýbané plechy nebo nesprávné složení plechů a lamel. Neměl jsi některou slabší a silnější?
Vygenerováno za 0.268 sekund