Download menu
DR650R vs DR650SE
- RedBoryyys
-
Autor tématu
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
3 roků 5 měsíců zpět #21706
od RedBoryyys
DR650R vs DR650SE vytvořil uživatel RedBoryyys
Zdravím Vás všechny.
Koupil jsem od děduli DR650SE bez papírů na učení se pro kluka-je lehčí a menší než moje DR650R a měl bych na Vás pár dotazů,pokud někdo z Vás měl,nebo má oba dva typy:
-chci jí očesat na co nejlehčí jako cross,takže spousty věcí pak zde nabídnu na prodej,dělal někdo z Vás něco takového ? Nějaké rady tipy,jak udělat elektřinu co nejmenší ? Nechat spínačku,nebo jí také zrušit a zachovat jen "chípák" na řídítkách u plynové rukojeti ?
-přední světlo asi zachovám,to se může hodit,ale zadní zruším,to je ale součástí blatníku,tak nevíte někdo náhodou,nezkoušel jste dozadu jiný cross blatník,co tam bude pasovat ?
-hodně věcí je podobných,třeba přední kola jsou totožná,olejový filtr,to koukám nechaly,ale už jsem zjistil,že je jiný typ svíček a co je to prosím Vás za spínač na karburátoru,jaký má smysl,je tam nutný ??? Stáhl jsem si i manuál odtud ze stránek,ale vyjma kontroly toho spínače jsem tam zatím nic nenašel...
Díky
Koupil jsem od děduli DR650SE bez papírů na učení se pro kluka-je lehčí a menší než moje DR650R a měl bych na Vás pár dotazů,pokud někdo z Vás měl,nebo má oba dva typy:
-chci jí očesat na co nejlehčí jako cross,takže spousty věcí pak zde nabídnu na prodej,dělal někdo z Vás něco takového ? Nějaké rady tipy,jak udělat elektřinu co nejmenší ? Nechat spínačku,nebo jí také zrušit a zachovat jen "chípák" na řídítkách u plynové rukojeti ?
-přední světlo asi zachovám,to se může hodit,ale zadní zruším,to je ale součástí blatníku,tak nevíte někdo náhodou,nezkoušel jste dozadu jiný cross blatník,co tam bude pasovat ?
-hodně věcí je podobných,třeba přední kola jsou totožná,olejový filtr,to koukám nechaly,ale už jsem zjistil,že je jiný typ svíček a co je to prosím Vás za spínač na karburátoru,jaký má smysl,je tam nutný ??? Stáhl jsem si i manuál odtud ze stránek,ale vyjma kontroly toho spínače jsem tam zatím nic nenašel...
Díky
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 97
3 roků 5 měsíců zpět #21707
od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR650R vs DR650SE
Já s něčím podobným taky laboroval,ale nešel jsem do takového extremu,jak píšeš ty. Na podzim a jaro jsem jezdil mimo silnice a na jaře zase po silnici.
Doporučuji přední kolečko řetězu dát 14 zubů a zadní rozetu o dva větší(pasovala z Freewinda). V terenu to bylo o dost lepší.
Pod motor dát alu kryt až pod celý motor. Měl jsem kratší a na pařezu jsem prorazil karter. Spinačku jsem taky chtěl vyřadit,ale pak jsem to nechal. Přední vidle Kayaba z KX i s kolem. Pérovalo to o dost lepší. Origo masku jsem sundal a dal tam obyč se světlem z EXC. Něco se dá oholit,ale nešel jsem až na kost.
Přeju,ať se ti to podaří ke tvé spokojenosti.
Doporučuji přední kolečko řetězu dát 14 zubů a zadní rozetu o dva větší(pasovala z Freewinda). V terenu to bylo o dost lepší.
Pod motor dát alu kryt až pod celý motor. Měl jsem kratší a na pařezu jsem prorazil karter. Spinačku jsem taky chtěl vyřadit,ale pak jsem to nechal. Přední vidle Kayaba z KX i s kolem. Pérovalo to o dost lepší. Origo masku jsem sundal a dal tam obyč se světlem z EXC. Něco se dá oholit,ale nešel jsem až na kost.

Přeju,ať se ti to podaří ke tvé spokojenosti.
Poděkovali: RedBoryyys
- RedBoryyys
-
Autor tématu
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
3 roků 5 měsíců zpět #21708
od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma DR650R vs DR650SE
A Ty máš prosím Tě SE ? Pokud ano,co je to,nebo proč ten elektrický spínač na tom karburátoru ?
- Martin
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 97
3 roků 4 měsíců zpět #21710
od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR650R vs DR650SE
SE už nemám nějaký pátek.
El spinač na karburátoru si nějak nevybavuju-proto jsem nereagoval.
El spinač na karburátoru si nějak nevybavuju-proto jsem nereagoval.
- Piwča
-
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
3 roků 4 měsíců zpět #21711
od Piwča
Ten koncák na plnej plyn by měl údajně přidat něco na předstihu. Nech ho tam ...
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma DR650R vs DR650SE
RedBoryyys napsal: A Ty máš prosím Tě SE ? Pokud ano,co je to,nebo proč ten elektrický spínač na tom karburátoru ?
Ten koncák na plnej plyn by měl údajně přidat něco na předstihu. Nech ho tam ...
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poděkovali: RedBoryyys
- RedBoryyys
-
Autor tématu
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
3 roků 1 měsíc zpět #21726
od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma DR650R vs DR650SE
Rozhodl jsem se,že sundám nakonec i elektrické věci co nejvíce,zruším spínačku a nechám jen "chcípák" ale než očešu kabely co to půjde a vyřadím spínačku,tak mě zarazilo že do ní vede i kostra,jakto,je tam nutná ? Ze starých Jaw a ČZ to neznám a nevím,jak pak zapojit,aby mi to šlo,děkuji za rady.
Vygenerováno za 0.242 sekund