Download menu
Chcípne po prudkém zastavení
- brooged
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 1 měsíc zpět #20899
od brooged
Chcípne po prudkém zastavení vytvořil uživatel brooged
Zdravím, mam problém se svím DRkem 650 rse r.v. 1991. Při rychlém zabrždění například na přechodě mi motorka sama od sebe zhasne a musím znovu startovat. Chci ze zeptat, zde někdo z vás se s tímto problémem nesetkal a popřípadě čím to může být, jak to řešit.? Díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- PaKo
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
8 roků 1 měsíc zpět #20900
od PaKo
Odpověděl PaKo pro téma Chcípne po prudkém zastavení
Ahoj, můj dojem je, že máš nízko nastavenou hladinu v karbecu, benzin se v komoře přeleje dopředu a zdechne to. Můžu se mýlit, ale nastavit hladinu dle manuálu tě nebude nic stát. Předpokládám čistý palivový systém. Tak mě opravte, pokud se pletu, já bych začal hladinou...
- Wáca
-
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 1 měsíc zpět #20903
od Wáca
Odpověděl Wáca pro téma Chcípne po prudkém zastavení
Ahoj, jsem jeho kámoš co mu to servisuju, hladinu jsem nastavil podle manuálu což je 14,7 nebo plochy na plováku rovnoběžně z hranou karbce a bylo to to samé a navíc byla hladina moc nízká, že mi to i za jízdy chcíplo. Zkusím dát vyžší hladinu, ale zkoušet to budu až po opravě dekompresoru

- RedBoryyys
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 3
8 roků 1 měsíc zpět #20914
od RedBoryyys
Odpověděl RedBoryyys pro téma Chcípne po prudkém zastavení
Začal jsem zápasit s něčím podobným,prolezl jsem celé fórum a našel ještě toto,také zajímavé,tak přikládám pro inspiraci... Doufám,že to u mě bude jen ten karburátor,či nádrž,do elektřiny se mi moc pouštět nechce tedy 
http://www.dr-650.com/index.php/forum/2-motor/5514-zdechani-strileni-na-maslu?limitstart=0

http://www.dr-650.com/index.php/forum/2-motor/5514-zdechani-strileni-na-maslu?limitstart=0
Vygenerováno za 0.289 sekund