Download menu

Motor P405 vs. P408 rozdílné spojkové koše ?

Více
8 roků 4 měsíců zpět #20847 od PaKo
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Jak jsem již psal v jiném příspěvku, u velkého ozubeného kola jež je přinýtované na spojkovém koši mám odštípnuté 2 kousky zubů. Jedná se o motor P405. Nabízí se mně koupě z rozebraného motoru P408, a já zvažuji, zda jsou výrobky shodné. Doufám, že mě nikdo nesprdne, že jsem měl víc klikat, neb klikám už 2 dny a nic moc jsem nezjistil. Poradíte prosím, rád bych měl moto v pořádku.
Stávající koš má velké kolo se šikmým ozubením 66 zubů, malé rovné ozubení má 18 zubů.
Děkuju za případné informace. Pavel
Přílohy:
Poděkovali: Drack

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
8 roků 4 měsíců zpět #20848 od Piwča
Asi bych se zeptal prodejce originálních dílů, někde v suzuki nebo partsdepot. Budou chtít všechny možný iniciále. Nebo mrkni ještě sem - www.dr-650.de

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poděkovali: Drack

Více
8 roků 2 měsíců zpět #20875 od PaKo
Ahoj, tak rozčísnuto. Chlapík poslal po spočítání a porovnání zubů spojkový koš, a ten sedí. Přeskládaná nová spojka, spokojenost.
Takže poučení závěrem, motory mají shodné spojkové koše. Děkuji P.

Více
8 roků 2 měsíců zpět #20878 od Martin
Alespoň občas sem někdo napíše,jak to dopadlo.:)

Více
8 roků 2 měsíců zpět #20889 od Drack
No tož to dobře doprdlo,
Chtěl sem Ti dát radu, nále android v placáku měl voraz, tož to sem lupnu až včíl...Gdyž najedeš na cmsnl.com, tož tam uzříš komplet nákresy všech pajšlů a hejbátek, štelářků a krom teho aj katalogových čísel. A sám mám radost, že aktualizovali seznam starých vran, jakéž mám já:ohmy:

Vygenerováno za 0.371 sekund