Download menu
Když se ohřeje tak chcipe
- Demon
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 7 měsíců zpět #20736
od Demon
Když se ohřeje tak chcipe vytvořil uživatel Demon
Zdravím chlapi.
Před nedávnem mi prasknul řetěz a vletěl do prostoru alternatoru. Vyměnil jsem víko alternatoru,zkontrolova cviky a kabeláž vše ok. No a potom jsem vyjel vypadalo to dobré,ale zhruba po 40 kilometrech začala motorka chcipat,když jsem stal v křižovatce tak neudržela otáčky,ale hlavně když vezmu za heft tak vůbec nejede,když za něj vezmu postupně tak jede ale cuka.
Dneska stačí abych ujel 4 kilaky a už nejede skoro vůbec. No a ještě jedny věci jsem si všimnul otackomer si lítá jak chce.
Budu rád za jakoukoliv radu.
Díky Dem on
Před nedávnem mi prasknul řetěz a vletěl do prostoru alternatoru. Vyměnil jsem víko alternatoru,zkontrolova cviky a kabeláž vše ok. No a potom jsem vyjel vypadalo to dobré,ale zhruba po 40 kilometrech začala motorka chcipat,když jsem stal v křižovatce tak neudržela otáčky,ale hlavně když vezmu za heft tak vůbec nejede,když za něj vezmu postupně tak jede ale cuka.
Dneska stačí abych ujel 4 kilaky a už nejede skoro vůbec. No a ještě jedny věci jsem si všimnul otackomer si lítá jak chce.
Budu rád za jakoukoliv radu.
Díky Dem on
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sniper
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 17
8 roků 7 měsíců zpět #20737
od Sniper
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Odpověděl Sniper pro téma Když se ohřeje tak chcipe
cus,
přesně todle mi dělala moje stará Jawa 350, ve finále to bylo těsněním pod válce. jenom když se ohřála když byla studená tak byla v pohodě. v zimě jsem dojel nejdál. v létě za barákem "mrtvo". Někde ti to musí přisávat vzduch.
přesně todle mi dělala moje stará Jawa 350, ve finále to bylo těsněním pod válce. jenom když se ohřála když byla studená tak byla v pohodě. v zimě jsem dojel nejdál. v létě za barákem "mrtvo". Někde ti to musí přisávat vzduch.
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.308 sekund