Download menu

Dekompres Dr 600

• Kulisek
  • Avatar uživatele Kulisek Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
9 roků 8 měsíců zpět #20255 od Kulisek
Dekompres Dr 600 vytvořil uživatel Kulisek
Zdarec prosím poraďte mi co a jak mám nastavit na ručním a automatickém dekompresoru na motoru? Sem z toho úplně hotovej. Potřeboval bych to tady prosím nějak podrobněji vysvětlit. Diky vám všem hoši :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
9 roků 8 měsíců zpět #20256 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Dekompres Dr 600
Když nebudeš líný a zakliftoníš ve starších dotazech, tak by tu měl být komplet manuál v Aj neb Nj, s obrázky :blink:
Jináč logicky, ruční nesmí foukat,jen když vemeš za páčku, nej to poznáš na tom že pokud máš a stojíš na startpáce,kompres má DR dost velkou, pokud je asp trochu v cajku...pokud kickstart nemáš, tlač - bez dekomp neroztlačíš.šteluje se délkou lanka, no a automat je taky přes lanko, mrkni na motor z boku na hlavu, pochopíš - jak jde páka důle, vačka - venkovní - Ti to sepne a rozepne :ohmy:
Nále pokavaď máš bowdeny plné rzi a blata :huh: , budeš muset očesat nekomu velocipéd a tyto vyměnit :whistle:
Tož asi tak.
P.s.ostatní kumpáni zřejmě zamrzli u chlazeného piva nebo šlapou od moře pěšky, že se neozvou...
Poděkovali: Kulisek

Více
9 roků 8 měsíců zpět #20257 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Dekompres Dr 600
Vlastně kecám, z boku na hlavě je to lanko od ručky, to druhé je někde od páky.
Nejak se k temu svému Drku na špalkách nemožu přes samé kola dostat :blush: neb si dej katalog n.d. např. od partsdepotu a tam to máš rozkreslené do posl. šroubu.

• Kulisek
  • Avatar uživatele Kulisek Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
9 roků 8 měsíců zpět #20258 od Kulisek
Odpověděl Kulisek pro téma Dekompres Dr 600
Děkuji ti chlape :-) nakopavacku teď momentálně nemám protože mi praskla takže teď to roztlacim a to si myslím ze dekompres je v cajku protože tlačim držím spojku a dekompres a pustím spojku a tlačim v klidu dal a pak pustím dekompres a zhoupnu se na sedlo a někdy de a někdy taky ne :-D

Vygenerováno za 0.310 sekund