Download menu

karburace DR 600

Více
10 roků 11 měsíců zpět #19354 od drko
karburace DR 600 vytvořil uživatel drko
Zdravím , chtěl bych zrepásnout karburaci Mikuni u DR 600 S rok výroby 1987. Potřebuji určitě vyměnit jehlu nad plovákem u karburace a šiknul by se i nějakej ten "O" kroužek (hlavně ten,co je u šroubu na seřízení bohatosti směsi ).Neví tady někdo náhodou , jestli se dá sehnat celá opravná sada (jehla se sedlem , "o" kroužky, těsnění plovákové komory ) a na kolik by celá tahle sranda případně vyšla.
Jinak já zjistil , že samotná jehla jde v neorigo provedení sehnat za cca 200 Kč , ale musím ji přeměřit a ty rozměry jim poslat.
Pokud by je někdo náhodou znal a dal je do placu,tak to taky ocením.Případně uvítám rovnou i zaslání objednacích čísel na výše zmíněné díly s odkazem , kde je pod těmi čísly objednat.Předpokládám , že nejsem první, kdo tyhle věci shání. Nechce se mi v prípadě objednání neorigo jehly moc absolvovat proces demontáž,přeměření,montáž,objednání,ježdění,následně dodání ND,opětovnou demontáž atd..Takže pokud má někdo zkušenost a poradí budu rád.Díky moc

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 11 měsíců zpět #19355 od Heki
Odpověděl Heki pro téma karburace DR 600
O tom, že by existovala sada nevím, ale zkus prolézt google.

Já všechny díly do karbce kupoval přes PARTSDEPOT za nekřesťanské peníze. Vzhledem k tomu, že karbec je Mikuni, tak by se asi většina věcí dala sehnat u DK racing Praha, která má zastoupení Mikuni. Možná, že i ta sada - zkus jim napsat. Já od nich kupoval trysky.

Pokud bys chtěl objednací čísla do partsdepotu, někam na net jsem nahrával s různýma věcma i mikrofische s číslama dílů. uloz.to/xNbV6KU8/dr-rar (heslo: dr650)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.304 sekund