Download menu
Převodovka
- 1f56
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
12 roků 3 měsíců zpět #17917
od 1f56
Převodovka vytvořil uživatel 1f56
Ahoj, potřeboval bych poradit, mám DR 600 rok nevim. 1) vypadávámi po zařazení jednička. Při rozjezdu to jako zaškube a potom vypadne. Dělal jsem kompletní GO motoru (simerynky, ložiska, rozvoďák, vačka vahadla, atd.)na převodovce nabylo nic neobviklého, žádný vylomený zub. Ostatní rychlosti jdou normálně. Ve fóru jsem se vždy dočet, že ochází jen trojka. 2) nechce chytat (nové svíčky, seřízenej karburátor, nové těsnění na sání). Jinak, kdo má zájem mám na prodej díly z celé motorky, použil jsem motor a elktriku pro svoji stavbu, nebo vyměním za díly do motoru. Díky za odpovědi.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Heki
-
- Výborný diskutér
-
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #17918
od Heki
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Odpověděl Heki pro téma Převodovka
V řazení je něco špatně - nejspíš to budeš muset rozpůlit znova. Asi nemáš fotky převodovky když si to skládal co?
Proč to nechytá může být hafo věcma. Pokud je dobře nastavený rozvod, ventily a zapalko není protočené nebo s ním něco není, tak tipuju karbec. To je alchymie. Sériové hodnoty nemusí vždy sedět na 25 let starý klepač - zvlášť pokud máš laďák nebo kovaný píst. Hodně velký vliv na starotvání má i volnoběh. Pomůže na zkoušku při kopání přidat trošku plyn, ale riskuješ frakturu kotníku, když to přeženeš :-P
PS: To, že běžně odchází trojka neznamená, že nemůže odejít jednička. Mi například odešla dovjka a načaté to už bylo celé, tak jsem to taky celé vyměnil.
Proč to nechytá může být hafo věcma. Pokud je dobře nastavený rozvod, ventily a zapalko není protočené nebo s ním něco není, tak tipuju karbec. To je alchymie. Sériové hodnoty nemusí vždy sedět na 25 let starý klepač - zvlášť pokud máš laďák nebo kovaný píst. Hodně velký vliv na starotvání má i volnoběh. Pomůže na zkoušku při kopání přidat trošku plyn, ale riskuješ frakturu kotníku, když to přeženeš :-P
PS: To, že běžně odchází trojka neznamená, že nemůže odejít jednička. Mi například odešla dovjka a načaté to už bylo celé, tak jsem to taky celé vyměnil.
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem Heki.
- street-dog
-
- Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
12 roků 3 měsíců zpět #17920
od street-dog
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Odpověděl street-dog pro téma Převodovka
K těm dílům, jsem se chtěl zeptat odkud jsi ? Díky

Suzuki DR 650 RSE (1993)
- 1f56
-
Autor tématu
- Uživatel
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
12 roků 3 měsíců zpět #17922
od 1f56
Odpověděl 1f56 pro téma Převodovka
Jsem z Prachaticka, jižní čechy. Tady je odkaz na ty díly
www.motoinzerce.cz/?mid=683778
Jinak k té převodovce, jak jsem ji vindal složenou z motoru, tak jsem ji zase dal spátky. Podle servisního manuálu to taky sedělo, kola a vydličky nevykazovali velké opotřebení (měřeno podle manuálu). Možná že jsem přehlíd nějaký vymezovací kroužek, nebo je špatná řadící kulisa.
Jinak k té převodovce, jak jsem ji vindal složenou z motoru, tak jsem ji zase dal spátky. Podle servisního manuálu to taky sedělo, kola a vydličky nevykazovali velké opotřebení (měřeno podle manuálu). Možná že jsem přehlíd nějaký vymezovací kroužek, nebo je špatná řadící kulisa.
Vygenerováno za 0.223 sekund