Download menu

Motor - loziska, piest alebo valcek?

Více
12 roků 8 měsíců zpět #17621 od metiu
Motor - loziska, piest alebo valcek? vytvořil uživatel metiu
Zdar chlapy, mam mensi problem z motorom, pri plnom plyne straca akoby vykon - začne dost vybrovat a piest ide akoby bol bez paliva iba ho pretacalo z vysokymi otackami, kamarat mi povedal hned ze to mam mozno pridrete ale kedze jazdim len po ceste a viac na spotrebu tak pochybujem tak povedal ze bud loziska piest alebo valcek, tak sa vas pytam co to moze byt ? ked mi to spravilo prvy krat tak som zasral trocha som jej pridal a "pekne" nacierno zadimila potom ako keby isla lepsie no stale to robi
Dakujem vopred za radu :/ :) (sorry za pravopis)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #17622 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma Motor - loziska, piest alebo valcek?
Ahoj. Pokud zakouřila černě při přidání plynu, tak bych to spíš hledal někde u karburátoru. Prasklý kroužek mezi karburátorem a motorem a podobně. Mě jsem podobný problém na cestě do francie a pod sedačkou mi plápolal kaloun od tankvaku. Takhle málo stačí a nemůžeš ani předjíždět jak ta motorka škube... Kdyby to bylo přidřený, tak to podle mě bude kouřit bíle až bílo modře.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #17628 od metiu
Odpověděl metiu pro téma Motor - loziska, piest alebo valcek?
Dakujem za radu pozriem sa na to, dnes som sa vozil a pozoroval to a zda sa mi ze to robi len alebo hlavne na 4 kvalte od 90 a viac km/h na 5 kvalte sa mi to tak nezda alebo ro menej robi zajtra pripadne pozajtra sa na to pozriem

Vygenerováno za 0.166 sekund