Download menu

Převodovka K.O.

Více
12 roků 9 měsíců zpět - 12 roků 9 měsíců zpět #17481 od pekus
Převodovka K.O. vytvořil uživatel pekus
Zdravím, včera mi vypověděla službu převodovka u DR 650 RSE, do opravy se mi vůbec nechce a tak sháním jiný motor. Kdyby někdo měl, dejte prosím vědět. Díky
Poslední změna: 12 roků 9 měsíců zpět uživatelem pekus. Důvod: doplnění údajů

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17483 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Převodovka K.O.
Cus, proc se ti nechce do opravy? pokud ti prevodovka rachta jenom na jednom rychlostnim stupni tak ti staci akorat vymenit ten dany prevodovy stupen, tzn potrebujes jeden prevodovy stupen a tesneni to je cele. pokud je motor v pohode tak je dle meho blbost kupovat motor kor kdyz nevis jakou vylitanou vranu si koupis.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17487 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Převodovka K.O.
Ono se to má podle mě takhle:

Koupíš motor - je velká pravděpodobnost, že bude po smrti taky - kdo by tahal funkční motor z jezdícího DR... Namítnete, že může být z bouračky - ano může ale větší pravděpodobnost je, že je z totálně vylítané mrchy, která buď dojezdila nebo už se nevyplatilo jezdit na ní.

Pustíš se do opravy - nasypeš do toho. Když to rozděláš málokdy zjistíš, že je jeden převod KO a zbytek stoprocentní. Většinou je toho v háji víc a to už nemá cenu nechávat tam - po půl roce by se situace opakovala na jiném kvaltu. Krom toho už se vyplatí dát nové ložiska a zvážit jestli už to není rovnou na GO včetně kliky a výbrusu, protože když už se to půlí a mění se těsnění, tak je ideální to udělat při jednom.

A poloviční řešení nemám z prinipu rád, protože se pak pořád řeší že se ty motorky serou. Bodejť by taky ne, když se to polepí za pár korun a prodá, další nešťastník to koupí a hned napíše na forum, že se mu něco kazí.

Jo motorky nejsou levný koníček. Ale když si vemu kolik jsou lidi schopní utratit za cigára a prolít hrdlem, tak si myslím, že je furt lepší za ty prachy koupit ložiska a kolečka do převodovky :-)

Toť můj názor. Teď házejte kamenem :-)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17489 od CIHELKA
Odpověděl CIHELKA pro téma Převodovka K.O.
Jo jo, jsem stejného názoru jako Heki(a že má spoustu zkušeností). Jiný motor je náběh na velké finanční starosti. Udělej to jak psali kluci, rozebrat a opravit. Víš co sis tam dal. Když to ojebeš, tak si potom drbej palici... To názor můj

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17490 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Převodovka K.O.
A poloviční řešení nemám z prinipu rád, protože se pak pořád řeší že se ty motorky serou. Bodejť by taky ne, když se to polepí za pár korun a prodá, další nešťastník to koupí a hned napíše na forum, že se mu něco kazí.

heki : to by si mělo přečíst spousty lidí

památná to věta

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17498 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Převodovka K.O.
Tak to vidíš pekus, kdo má do zadku díru, tak ti do toho kecá, kdyby vzali do ruky vercajk, tak už to máš minimálně rozebraný a vidělo by se, co je špatně.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17501 od CIHELKA
No jo, od tebe bych jinou radu ani nečekal Piwín :-) Jak bylo na Bigařích?

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17503 od pekus
Odpověděl pekus pro téma Převodovka K.O.
:-) tak jsem se do toho pustil a výsledek (ložiska na klice hučí a v háji je vidlička a dve kolečka viz. foto) Na part deport cca za 14 litrů :-(((...nemá někdo něco náhradního do převodovky?
Přílohy:

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17513 od bokasamaz
Odpověděl bokasamaz pro téma Převodovka K.O.
Dobrý večer, před rokem jsem u RSE měnil převodovku, zůstala mi celá původní bez trojky - ta byla důvodem opravy, plus ložiska, ojniční sada a další celkem okolo třiceti. Pravdu mají chlapi, jak píší, že aspoň vím co tam mám, jsem spokojen. Za tu původní nic nechci, leží mi v garáži a když by ti to pomohlo, budu rád.
Bíža
Poděkovali: Piwča

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17514 od CIHELKA
Dobrý, to se v dnešní době už moc nevidí, že je něco zadarmo. Super...

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17523 od bokasamaz
Odpověděl bokasamaz pro téma Převodovka K.O.
Bíža - 728 61 71 08, pokud máš zájem, tak se ozvi.

Vygenerováno za 0.312 sekund