Download menu

Tlumič výfuku

• Zdeněk Šnajdr
  • Avatar uživatele Zdeněk Šnajdr Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět - 12 roků 10 měsíců zpět #17430 od Zdeněk Šnajdr
Tlumič výfuku vytvořil uživatel Zdeněk Šnajdr
Jenom drobná záležitost....

Jde mi o tlumič výfuku. Nevím jak hlasitý zvuk sériově vydává, ale já osobně bych řekl, že mám vykuchaný výfuk, pokud to teda jde. Soudím podle toho, že konec tlumiče je zanýtovaný a po okraji je vidět červený tmel.

Výfuk je tovární, je v něm nějáká vata, nebo drátěnka? Nebo to má tak šíleně prdět normálně?

A ještě drobnost....od koupi mi něco chrastí v motoru, vždy kolem 3-4 tisíc otáček, ale jedině v takovém jízdním režimu kdy nepřidávám ani neubírám. Když víc přidám nebo uberu, zvuk zmizne. Rozvoďák to být nemůže, protože ten je zkontrolovaný, napadá mě jedině řetízek vyvažováku, je to možné? Vím že tyhle rady po netu jsou na nic, ale třeba si někdo vzpomene co tom může být ;-)
Poslední změna: 12 roků 10 měsíců zpět uživatelem Zdeněk Šnajdr.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17434 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Tlumič výfuku
origo výfuk bývá zpravidla v celku , což značí svařený bez nýtováni,,

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17436 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Tlumič výfuku
A ještě drobnost....od koupi mi něco chrastí v motoru, vždy kolem 3-4 tisíc otáček, ale jedině v takovém jízdním režimu kdy nepřidávám ani neubírám. Když víc přidám nebo uberu, zvuk zmizne. Rozvoďák to být nemůže, protože ten je zkontrolovaný, napadá mě jedině řetízek vyvažováku, je to možné? Vím že tyhle rady po netu jsou na nic, ale třeba si někdo vzpomene co tom může být ;-)[/quote]

popravdě chce to slyšet , ale mi nejaky rachot u takove situce jak popisuješ delal řetěz o horni vodíci kladku nad kyvkou

• Zdeněk Šnajdr
  • Avatar uživatele Zdeněk Šnajdr Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17437 od Zdeněk Šnajdr
Odpověděl Zdeněk Šnajdr pro téma Tlumič výfuku
Tak jsem v práci výfuk rozdělal, vytáhl zbytek vaty co tam byl. Opravdu byl vybrakovaný. Dal jsem tam Luangwall, vatu do tlumičů do 1400°C.

Co to ale udělalo s motorkou, to jsem nečekal....

Zvuk zůstal praktický stejný, na volnoběh se trošku hluk snížil. Ale ten největší zátah se posunul asi z 4200 ot/min na nějáký 3300ot/min!!! To je naprosto úžasná věc, je z toho úplně jiný motorka, jezdí se s tím teď úplně parádně. Spíš bych řekl že se špička krouťáku víc roztáhla, protože vcelku zmizel takový ten vršek, ale jsem naprosto spokojen.

Bych neřekl že troška vaty bude mít na charakteristiku motoru takový vliv ;-)

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17439 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Tlumič výfuku
Tak teď už jen samé jistoty a pozitiva. :laugh:. Je fajn,že ti motorka dělá radost a zábavu. B)

Vygenerováno za 0.208 sekund