Download menu

karburator - vysoke otacky

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17163 od metiu
karburator - vysoke otacky vytvořil uživatel metiu
Caute chlapy mam taky mensi problem, zda sa mi ze mam vysie otacky ako by mali byt (nejde mi otackomer) a neviem čim to je myslel som si ze syticom ale po rozobrati som nič zle na nom nevidel, chcem sa opytat aj ked to tu neraz je pisane ktorym srobom na karburatore sa co steluje ( podla obr 1,2,3) alebo cim to moze byt sposobovane aj ked pridam plyn tak otacky dost pomalsie klesaju (filter cisteny) popripade dohodim este fotky sviecok zdaju sa mi dost cierne. srob c. 1 mam uplne dotiahnuty a nejde mi ani povolit derie sa dost nechcem ho uplne znicit, srob c. 2 mam nastaveny na minimum ktore mi dovoli motor ked ho dam menej tak uz nechce startovat hlavne zo syticom, srob c. 3 neviem ako je nastaveny ani hladina benzinu a plavak neviem ako je nastavene.
a ešte k tomu obrazku kto vie načo je ta hadica na obrazku ? ide z motoru k filtru
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17164 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma karburator - vysoke otacky
Zdravíčko, k těm otáčkám ti moc neřeknu, ale ten šroub č.1 můžeš z toho vynechat, protože ten je na vypouštění benzínu z karbecu, tudíž musí být dotaženej :) a ta hadice, bych řekl že je odvzdušnění/odvětrávání motoru.

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17165 od metiu
Odpověděl metiu pro téma karburator - vysoke otacky
diky tak vyzera to bud na srob c. 3 alebo neviem čo by to mohlo robit motno este ta hladina v karburatore

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17166 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma karburator - vysoke otacky
Mě to zatím jede dobře, tak do toho radši nevrtám dokud to jede :) původně jsem si říkal, že bych ten karbec preventivně rozdělal a vyčistil po koupi moto, ale radši jsem si to rozmyslel :) A pokud ti to předtím jelo dobře, tak nevím jestli by se karbec jen tak sám rozhodil. Zkusil bych prohlídnout lanko od plynu jestli jde dobře, někde se nezasekává, atd... nebo ti to nepřisává falešnej vzduch třeba

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17171 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma karburator - vysoke otacky

street-dog napsal: Zkusil bych prohlídnout lanko od plynu jestli jde dobře, někde se nezasekává, atd... nebo ti to nepřisává falešnej vzduch třeba

Přesně tak, co se neposlouchání motoru při otočení pravé rukojeti k sobě týče.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17176 od metiu
s tym karburatorom som sa dostal tam kde som bol no niak mi drzi vysoke otacky, ked radim jednotku tak mi sklbu zuby o seba alebo ako to mam opisat, treba niako prestavit spojku a tie otacky popripade vzduch no po skusani prestavenia karburatoru uz padaju lepsie takze mozno bola guma na karburatore blbo prichytena

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17177 od drtomi
Odpověděl drtomi pro téma karburator - vysoke otacky
ach jaj, ved si prestuduj trosku internet.
1 - je skrutka ktora vypusta plavakovu komoru
2- je skrutka ktorou nastavujes polohu skrtiacej klapky
3 - ak je to ta v strede (levo je ich tam viac) tak to je na nastavovanie bohatosti zmesi. Zaskrutkujes ju s citom da roraz a potom odskrutkujes o 1a1/4 otacky. Sktutkou dva regulujes otacky medzi 1350 -1500. Skrutkou 3 tocis o +-1/4 otacky. Nastavuje sa to pri ohriatom motore

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17187 od metiu
pozeral som no nebol som si istý, dakujem

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17195 od Drack
Odpověděl Drack pro téma karburator - vysoke otacky
Možná že to dělá ten O kroužek zespoda, dej nový. Falseluft je sviňa...Mi to dělalo při vyšší teplotě taky, tak kvalt a plný a byl klid!

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17205 od metiu
ktorý O kruzok myslíš ?

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17356 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma karburator - vysoke otacky
NO podle mě to nech zkouknout hlavně někým, kdo tomu karbíku trošku rozumí. Černý svíčky = je to bohatý, tj. moc benzínu nebo málo vzduchu(příčin mnoho...) Má to orig. vejfuk nebo "rouru od kamen" atd atd... přijeď na sraz a mi tě to rozeberem, to budeš vidět... :-)

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17372 od metiu
Tak vyfuk tam mam Marving, sviečky teraz nemam ani cierne ani biele nieco medzi a podla toho co som pozeral sviecky by to malo byt akurat takze uvidim ako to bude dalej slapat. diky za rady

Vygenerováno za 3.503 sekund