Download menu

RVS

• frédy
  • Avatar uživatele frédy Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 4 týdnů zpět #16935 od frédy
RVS vytvořil uživatel frédy
Zdravim drkaři nemáte náhodou někdo zkušenost z RVS technologií? chtěl bych jí vyzkoušet...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 4 týdnů zpět #16936 od admin
Odpověděl admin pro téma RVS
ahoj další kravina jak oblbnout lidi. Najdi si pár příspěvků o tom jak to pánovi opravilo klikovku a budes mít jasno. Já jsem jednou nalil do motorky metaltec a odnesla to spojka. Samoopravovače a zázraky které snižují tření a opravují vydřené díry na mechanice motoru jsou podvody.

• frédy
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 4 týdnů zpět #16937 od frédy
Odpověděl frédy pro téma RVS
Ahoj dík za upozornění ..ještě že sem to nekoupil ..

Více
13 roků 4 týdnů zpět #16941 od drtomi
Odpověděl drtomi pro téma RVS
tak tak, ako pise Admin. Nic nemoze na tom povrchu dobre prilnut 1, lebo ta plocha je od oleja 2,neviem si predstavit ako si najde prave vydratu cast. To mas ako s tymy tabletkami do paliva co setria spotrebu hehe

• frédy
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 4 týdnů zpět #16944 od frédy
Odpověděl frédy pro téma RVS
čily už nevědí jak z lidí vytáhnout peníze....

Více
13 roků 4 týdnů zpět #16945 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma RVS
Jak to není od tohodle pána horst-fuchs.webnode.cz/ tak nebrat !! :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 3 týdnů zpět #16958 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma RVS
kdysi hooodně dávno jsem do své škodovky 120 nalil slick 50,půllitrové balení za 950kč a čekal že výkon stoupne o sto koní a bude hrabat i na trojku ale nepoznal jsem absolutně žádný rozdíl.Teda kromě toho,že jsem měl o litr míň v peněžence :))Dnes výrobci olejů nedoporučují tam vůbec nic přidávat,veškeré potřebné aditiva jsou již v tom oleji.Může to být spíš ke škodě.

Více
13 roků 3 týdnů zpět #16959 od drtomi
bol som asi pred rokov v jednom vyskumnom centre ktore sa zaobera tribologiou (nauka o treni), veduci mi povedal ze v aute staci menit olej po 50 000km. Ze ten olej nema nejak vyznamne zmenene vlastnosti ani po takych km.

Více
13 roků 3 týdnů zpět #16962 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma RVS
máš pravdu, neumím to slovo sice nahlas vyslovit, ale na střední škole jsme to celkem s holkama pořešili :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
13 roků 3 týdnů zpět #16966 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma RVS

drtomi napsal: bol som asi pred rokov v jednom vyskumnom centre ktore sa zaobera tribologiou (nauka o treni), veduci mi povedal ze v aute staci menit olej po 50 000km. Ze ten olej nema nejak vyznamne zmenene vlastnosti ani po takych km.

No to je velmi zavádějíci informace!! A co myslíš že se podepisuje na vačkách a konících u 2.5 tdi a PD-čkách?? Já myslím že je to ten Long-Life tedy 30 tis km.

Ten kdo měnil olej po aspon 15 tisících tak tyto problémy neřešil v techto km.. Takže asi tak.

Sono sempre moderato critico

Více
13 roků 3 týdnů zpět #16973 od drtomi
Loglife pouzivam v aute a problemy nemam. Dokonca ani spotrebu oleja nemam. Ale to bude tym ze ten motor je po technickej urovni 1.Klase. Co sa tyka problemov s 2,5Tdi : ak odchadzali vacky tak prepokladam ze v dosledku nedostatocneho mazania. Nie vsak koli tomu mal olej 50 000km ale ze (ako to u DR byva) doslo k poklesu tlaku oleja pripadne malo oleja. Pricin moze byt viacero, ale neverim ze to bolo samotnou kvalitou oleja (po x km). Samozejme ze sa tu nepiseme o No Name olejoch.

Ahoj

DRTomi

Vygenerováno za 0.310 sekund