Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
RSE studené starty
RSE studené starty
-
CIHELKA
-
Autor tématu
-
-
Dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16917
od CIHELKA
Ahoj všichni. Přicházím s prosbou o radu. Mám RSE r.v. 91. Mám ji krátce a nikdy předtím jsem motku podobného typu neměl. O co de? Když ji startuju studenou, vytáhnu sytič a startuju. Musím několikrát startování opakovat (cca asi 5x), Protože chcípá. Zhruba popáté už drží otáčky a nechcípne (bestie). Karburátor jsem vyčistil (vymyl a vyfoukal), bohatostní šroub cca 2 otáčky, filtr vzduchu čistý, vypraný. Svíčky se zdají být dobré (NGK). Nevíte, kde by mohla být chyba? Uvítal bych i na někoho telefon a pokecat o DR, protože s ní začínám. Předem díky PC
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16918
od A.Jah
cauwes
ja mam na to takovou fintu bo spis moje motka ma fintu.Kdyz je studenej start tak dam trosicku sytice a zacnu nakopavat,a hned jak capne dam sytic plnej motor se rozebehne a uz nezhasne.Kdyz tohle neudelam a dam hned na zacatku plnej sytic tak chytne a hned chcipne,tohle udela tak 2krat a uz bezi.
sice nechapu proc,ale takhle mi to proste funguje
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 2
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16920
od Laděna
Asi je to co kus to jiný postup, ale tohle mi dělá taky že se párkrát chytne a zhasne než se udrží. Pomůže vytáhnout sytič až nadoraz, to znamená při startování ho jednou rukou držet pořád plně vytažený. Na plyn při tom vůbec nešahám. 3 ruce zatím nemám, taže do toho rituálu zapojuju ještě koleno kterým držím zmáčknutou spojku
Poděkovali: Piwča
-
Piwča
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16922
od Piwča
Chce to vychytat no
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
-
CIHELKA
-
Autor tématu
-
-
Dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16924
od CIHELKA
Super, díky za radu jak je vidět všechno chce svoje...
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16925
od Myši.
No ono to bude tím,že chlapci z japonska ten sytič pěkně poddimenzovali tak na +10st.,dělalo mě to taky na RSE r.92,než sem si upravil sytičovou trysku,jinak karbec BST33 co mám na čtyřkole mi vpoho startuje při -17st.,ve větší kose sem na tom nejel.RSE teď startuje vyborně,když sem měl v r.93 DR600 s přímým karbem TM 36 ,tak ten byl OK,no to je ale historie.
-
CIHELKA
-
Autor tématu
-
-
Dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16928
od Myši.
No zvětšit-provrtat,tryska je pevná,nešroubovatelná,předpoklad je že máš 100% v pořádku regulaci-vypinání sytiče,jinak hned po ohřátí se ti uleje,nikomu nic nedoporučuji,ale mě už to nebavilo věčný koncert se starterem.
-
Andrej
-
-
-
Dobrý diskutér
-
-
Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
-
-
CIHELKA
-
Autor tématu
-
-
Dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16933
od CIHELKA
Nápad je to dobrý, jenom nevím jestli mám tak dokonalý karbec s automatickým vypínáním sytiče. Co jsem měl sytič vyndanej z karburátoru, tak je to lanovod nahoře s bambulí na zatažení a dole končí plastovou maticí, kterou prochází lanko a na konci je pružinka a váleček s gumovou dosedací plochou a malá jehlička. Nevím co by na tom mělo být automatické. Možná mi to někdo vysvětlí. Pořád se učim a s touhle DR obzvlášť. Díky Petr
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
13 roků 2 týdnů zpět #16934
od Myši.
však tady nebyla řeč o ničem automatickém,jde o to aby ta gumička nebyla vymačkaná a dobře ti sedla na to hrdlo co máš v karbecu,prostě když vypneš sytič,abys ho opravdu vypnul,jinak ve standartním originálním provedení ti DR jede i s vytaženým sytičem když je ohřátá-zapomeneš a tak..,tedy mluvím o BST40, po zvýšení průtoku paliva přes sytičový okruh,ti už ohřátá nepojede-ulije se,tedy když ti sytič nedotěsní 100%,ohřátej už jezdit nebudeš-tzn.jezdit už nebudeš.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
11 roků 1 měsíc zpět #19023
od Standa
Mám stejný problém , akorát nevím jakým vrtákem tu trysku mám provrtat ? 0.80 ? nebo větší ? díky
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
5 roků 3 měsíců zpět - 5 roků 3 měsíců zpět #21500
od Diana
Otvor v trysce sání sytiče jsem zvětšil na 0,86 mm a teď chytá i v mrazech, -4 st C. na 3-4 otočení motorem. V podstatě jde hned přidat plyn a rozjet se. Drží stabilně přes 2000 otáček. Jen po 500m musím stáhnout na půlku, nebo úplně vypnout, jinak se uchlastá a zdechne. Jde pak nastartovat bez sytiče jen trochu přidám plyn. Hladiny nastavené tak že plovák je rovnoběžně s hranou karburátoru, možná malinko výš, je vyšší hladina a šroubek bohatosti na 2,5 otáčky. Motor funguje bezvadně, otáčky padají okamžitě a za plynem jde perfektně. DR 650 RSE rok 92.
Poslední změna: 5 roků 3 měsíců zpět uživatelem Diana.
-
Martin
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 97
-
-
5 roků 3 měsíců zpět #21502
od Martin
Jen dotaz-jak jsi zvětšoval tu dirku o takový fousek? A proč zrovna tento rozměr? Nebo to bylo postupně?
Pokud to někomu pomůže a pustí se do toho,tak dobrá informace.
-
Piwča
-
-
-
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
5 roků 3 měsíců zpět #21503
od Piwča
Martine, normálně zajdeš do krámu a řekneš si o vrták 0,86

.... a že ho chceš rovnou nabrousit
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
5 roků 2 měsíců zpět #21524
od Duff34
Zdravím. Chci trysku taky zvětšit. Nejsem si jistý, která to ale je. Domnívám se, že je to ta tryska, která je součástí plováků? Je to tak? Díky za odpověď.
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
RSE studené starty
Vygenerováno za 0.402 sekund