Download menu

Spotřeba oleje DR 650 RS

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16699 od otajs
Spotřeba oleje DR 650 RS vytvořil uživatel otajs
Ahoj lidi můžu koupit DR650RS majitel říká že mu to žere 1l oleje na 1000km jak ste na tom se spotřebou u vašich? Nebude to už zralý na výbrus?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16700 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16701 od otajs
Odpověděl otajs pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Tak jsem se tím prokousal a co jsem z toho tak vytento že to je ještě v hranici, alé žádná sláva teda. Spíš počítat do budoucna s go nebo to zkusit přetěsnit.
Co myslíte šli by jste do toho, pořizovací cena 20tis je hodně nízká si myslím a beru to jako druhou moto na lítačky kolem komína?

Více
13 roků 2 měsíců zpět - 13 roků 2 měsíců zpět #16703 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Jestli se Ti ta motka líbí, tak do toho jdi, na tom není nic moc radit, leda že jsi na vážkách :)
Pokud neni nějak vzhledově dojebaná, je kompletní a nenapedaná kutilem a tak, tak bych do toho šel. Já mám rád starší motorky, o které bylo celou dobu pečováno, jak se má. Dej sem odkaz, jak něco za dvacet tisíc vypadá po dvaceti letech, to bude asi někde jinde, ale co chceš za dvacet tisíc ...
Proč to žere olej se neví, na GO to třeba vůbec není, ale litr na tisíc km, tzn. šest tisíc km = šest litrů, to nemusíš podle selskýho rozumu olej ani měnit.

edit: hledal jsem něco o rovnání ráfků na m.cz a koukám, že jsi jezdil snad i na dřevěný koze :) :evil:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 2 měsíců zpět #16704 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Taky si myslím,že vzhled motorky ledaco napoví,jak s ní majitel zacházel,jak se o ni staral.Nějakou omlácenou mrdku bych určitě nebral a hrát na nízkou cenu taky není to pravé,ve výsledku to může vyjít draho.
A litr oleje na 1000km taky asi není úplně normální.Některé motorky si olej vezmou,ale toto je už dost.
Mě to třeba od výměny k výměně nevezme nic.
Samozřejmě mě nestojí v garáži,ale jezdím na ní :)

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16706 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Litr na 1000 km je fakt už hodně. Pokud z toho olej neteče, tak klasicky mizí přes kroužky a přes gufera na ventily - nejvíc to bere přes ty kroužky. Řešení - nové gufera na ventily (repliky nebrat - rády tvrdnou a to si nepomůžeš) a výbrus, případně možná postačí nové kroužky a válec podle stavu třeba jen přelapovat na honovačce (vzít míň než setinu). Taky je asi lepší dávat olej 15W-50, páč je ''hustší'' a tolik nemizí.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
13 roků 2 měsíců zpět #16708 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Herr nice litr na litr... to je fakt asi moc.. já nedolívám ani deci na celou výměnu ,,ale je pravda že zase za sezonu najedu tak 2000km.. a motka má ted celkově 8500 km.Je to ještě nové

Sono sempre moderato critico

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16719 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma Spotřeba oleje DR 650 RS
Olej neměním, jen dolívám. starý vytýká samovolně přes díru v karteru.

Vygenerováno za 0.253 sekund