Download menu

vydrz motoru

• tyml.m
  • Avatar uživatele tyml.m Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 4 měsíců zpět #16520 od tyml.m
vydrz motoru vytvořil uživatel tyml.m
ahoj chtel bych si koupit suzuki dr 650 rse ale ma najeto 68000km myslite ze to jeste vydrzi pry to ma novou volnobezku a je z nemecka.kdyby ste nahodou vedeli o nejakym dr 650RSE do 25000kc tak se mi prosim ozvete dekuji

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16521 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma vydrz motoru
Zdarec,já bych vo jednom luchsusním věděl,má najeto 22.tis,ale stojí vo 20 víc !

Čiao.K.

• tyml.m
  • Avatar uživatele tyml.m Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
13 roků 4 měsíců zpět #16522 od tyml.m
Odpověděl tyml.m pro téma vydrz motoru
to je prave ten problem ze vic mit nebudu tak proto schanim neco do 25000kc ale jinak dik

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16523 od Kubrt11
Chápu,ale je pěkný...!!!Kdybys přeci jen váhal písni na meil(Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)pošlu vzoreček!

Čiao.K.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16524 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vydrz motoru
Vo dvacet levnější pro mě bys nevěděl? A nemyslim jen sedlo a řídítka :evil:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16525 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vydrz motoru
tyml.m - tak mu řekni, ať Ti to stočí na nějakejch přijatelnelch 32 000 km, von ten motor totiž vydrží, jestli se nemýlim, 72 123 km přesně, zaroveň upadne i zadní kolo, ani tlačit nejde chuděra, game over :lol:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16526 od Kubrt11

Piwča napsal: tyml.m - tak mu řekni, ať Ti to stočí na nějakejch přijatelnelch 32 000 km, von ten motor totiž vydrží, jestli se nemýlim, 72 123 km přesně, zaroveň upadne i zadní kolo, ani tlačit nejde chuděra, game over :lol:

...tak to su klidný,Piwčo,to mám ešče 50.tišonc před sebů,ale aj za sebů,šak nésu už žádný mladý koláč!?!

Čiao.K.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16527 od Heki
Odpověděl Heki pro téma vydrz motoru
To ti nikdo neřekne, kolik to vydrží. Tyhle kilometry mají skoro všechny DRka z těch let, jen některé jsou stočené a jiné ne. Navíc po několika majitelech už nevíš kdo co s tím dělal, co měnil a neměnil... Jako pozitivum bych bral že se nesnažil stočit km (snad). Asi bych to riskl, ale počítej s tím, že u motorky za 25 se investice časem objeví. Generálku motoru uděláš za nějakých +- 25 tisíc.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 4 měsíců zpět #16528 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma vydrz motoru
Já svoje RSEčko koupil, právě do 25 000 Kč a jezdila tak týden a potom odešla volnoběžka, ale píšeš, že by měla být nová. Jinak zatím motor drží, akorát moto má menší a někdy i větší kosmetický vady na plastech atd... ale zase je to enduro, takže musíš počítat s tím, že minimálně jednou byla položená a s tím související popraskaný plasty. Investice do motoru byla zatím volnoběžka. Potom výměna oleje, svíček, vzducháče, ale to máš spotřební věci :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
13 roků 3 měsíců zpět #16655 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma vydrz motoru
Osobně ti doporučuji raděj vydrž a přišetři, a jestli nechceš čekat než došetříš tak si raděj připujč... ale koupě něčeho jen proto že je to levné se ti do budoucna může škaredě vymstít!!

Vidíš Kluci tady psali GO mot 25 tis.. to si na 50... Rozvaž to

Sono sempre moderato critico

Vygenerováno za 0.273 sekund