Download menu

pri startovani "kope" nakopavacka a striela

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16181 od dufko
pani problem velky!nejde mi nastartovat dr 650 strasne ma spetnu vazbu nakopavacka "kope" jak kon a sem tam ked sa ozve tak streli len do karburatora a konec.....co to moze byt ? karburator som uz komplet vycistil podla navodu a nepomohlo...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16184 od Heki
Odpověděl Heki pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
Todle mi dělá XT 600 Z. Zatím jsem to neodhalil, ale na 99% to vypadá na elektriku (na té tenerce je po konstatování elektrikáře špatné CDI a spálené startovací cívky). Všechno se zdá být ok, jiskru hází, benzín tam jde a přesto nic. Až to pojede tak napíšu co to bylo.

Jinak to může být střihlý klínek na rotoru (viď Zemi) ale i třeba špatná svíčka.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16191 od dufko
Odpověděl dufko pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
cele to zacalo tak ze motorka prestala davat iskru premeraval som vsetky cievky tak nakonec som musel kupit novu riadiacu jednotku a zohnal som len tu nahradu ...vsetko som pozapajal podla navodu iskru davalo !! ale nastartovat ani zasvet...jedine ked som ju roztiahol z autom po celej ulici ale aj to my strielala vsade cez karbec aj vyfuk a drzala len v plnych otackach... tak fakt neviem co s amohlo stat.....jak keby davalo iskru v uplne inej polohe jak ma...ach zufaly som

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16193 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
Zkus shodit levé víko, rotor a podívat se jí na zoubek. To, že háže jiskru nic neznamená - může jí házet v jiné poloze, což prakticky zjistit nelze. Příčinou je pootočený rotor (střihlý klínek) nebo problém se snímací cívkou.
Napadá mě - Dělal jsi před tímto problémem něco neobvyklého? Oprava, extrémní zátěž?

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16194 od dufko
Odpověděl dufko pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
Rotor som daval uzdole a klinek je v poria
dku...nerobil som nic len som menil tu ridiacu jednotku ale nie za original ale za taku co uz sa nenapaja na budiacu cievku ale priamo na plusovy pol,

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16239 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
čav! Mአprehodené kabliky, Na DR-kácg je zapojenie opačne ako na druhých jednovalcoch. Preto ti to nefunguje podla návodu. Prehoď kabliky napajania idukčnej cievky.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #16240 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma pri startovani "kope" nakopavacka a striela
počkaj, nie nápájanie cievky. Káblíky zo snímača sú opačne. Rišil som tento problém pred Časom. Bolo to dávnejšie , tak sa presne nepametám. Problém je v tom, že CDI má pomílený uhol predstihu. Keď prehodíš kabliky, tak bude nastavený spávny uhol.

Vygenerováno za 0.357 sekund