Download menu

Aký nástroj použiť na nastavenie bohatosti zmesi?

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
13 roků 10 měsíců zpět #15891 od D.U.R.O.
Caute, chcel by som sa vas opytat, ako nastavuje skrutku bohatosti zmesi na karburatore? Mate na to nejaky specialny srobovak alebo iny nastroj? Zospodu je tam strasne malo miesta (asi tak ako pre nastavovanie ventilov :) )a navyse mi este zavadzia starter... Poradte nejaku fintu, dakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #15892 od Quincy
já si ji nastoval když jsem měl vyndanej karbec, nicméně kluci mi tady radily, použít samostatnej bit do vrtačky a ruku ;)

• D.U.R.O.
  • Avatar uživatele D.U.R.O. Autor tématu
  • Diskutér
  • Diskutér
Více
13 roků 10 měsíců zpět #15893 od D.U.R.O.
Tiez som to nastavil pri vybratom karburátore na 1,5 ot., len by som to potreboval doladit na zohriatom motore. S tym bitom je to dobry napad, len este k nemu vymysliet nejaku nasadu, len tak lahko s tym srobom tocit nejde, navyse ked vsade naokolo hrozi riziko popalenia.

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17134 od drtomi
dam ti tu fotku nastroja ktory som si kupil a vylepsil

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17137 od drtomi
nastroj
Přílohy:

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17138 od drtomi
Přílohy:

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17139 od drtomi
cize tuto fajku som kupil za 8 Eciek. Jedna otacka na vonkajsom 6hrane je jedna na vnutornom sesthrane. Bit pre obycajny srubovak som zbrusil lebo bol vysoky. Aj fajku som z jednej strany zbrusil aby tam vosla nad starter. Velmi rychlo si s tym presne nastavis tolko co potrebujes

DRtomi
Poděkovali: Piwča

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17144 od Piwča
to je pěkný udělátko :) vono jako po pátym bitu pod startérem a seškvařený pazouře si každej nějak poradí, aspoň hadrem :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17357 od PajaDR650
JJ ten šroubek je umístěnej fakt ideálně... ladit to na horkým motoru je opravdu masochistický zážitek. Já mám někde udělanej pidišroubováček ze zahnutýho hřebíku, ale ten bit je dobrej nápad. Přitom by to bylo tak jednoduchý, kdyby se konstruktér už kdysi zamyslel a udělal ten šroub podobnej jako je na ladění volnoběhu - delší aby sahal ven. Viděl jsem nějaký video, kde ho měnili za delší na podobném karbíku Mikuni a lazení bylo bez problémů - takže koupit se to dá...

Vygenerováno za 0.270 sekund