Download menu
"spoječka" RSE
- street-dog
 - 

Autor tématu
 - Velmi dobrý diskutér
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 7

14 roků 6 měsíců zpět				#15716
		od street-dog

Suzuki DR 650 RSE (1993)

"spoječka" RSE vytvořil uživatel street-dog			

Zdravíčko, tak po uspěšném vyměnění volnoběžky, složení a nalití oleje nastaruju, ale zdechne, po druhé nastartuju jede přidávám plyn a po přesáhnutí 2000 tisí otáček zdechne, říkám si, že jak dlouho stála tak že to asi bude normální nastartuju potřetí po chvíli přidám plyn a zase zdechne, tak jsem to chtěl zkusit po čtvrté a už nic jen bzučel a točil startér a nic 
 říkám si kua, že by zase volnoběžka ? Rozdělám to a ono ne volnoběžka, ale taková ta mini ozubená spojka co je na startéru a na ose té spoječky ségrovka, tudíž se nějak vyvlíkla 
 otázka zní dát novou segrovku ? nebo sehnat celou tu spoječku ... co jsem si všiml tak už to někdo asi rozdělával, protože jsou tam dva ty přítlačný plechy. a ještě volnoběžku jsem měl zase zaseklou, ale poklepal jsem na ni a už se zase točí, myslíte, že ji tam můžu nechat ?
Díky moc
							Díky moc
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Kady
 - 

- Uživatel
 - 

Méně
		Více

- Obdržená poděkování 0

14 roků 4 měsíců zpět				#16012
		od Kady

Odpověděl Kady pro téma "spoječka" RSE			

Zdarec,tak ta segrovka mi jednou taky vyskočila a nešlo startovat.Já jsem to řešil že jsem trochu víc prohloubil drážku v hřídelce na segrovku,protože je podle mého docela mělká a dal jsem novou segrovku.Segrovku jsem dal s menším vnitřním průměrem aby dobře držela a nevyskakovala,ale aby i dostatečně držela venkem.Od té doby je pokoj.			
					Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
		Vygenerováno za 3.127 sekund