Download menu

"spoječka" RSE

• street-dog
  • Avatar uživatele street-dog Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 4 dní zpět #15716 od street-dog
"spoječka" RSE vytvořil uživatel street-dog
Zdravíčko, tak po uspěšném vyměnění volnoběžky, složení a nalití oleje nastaruju, ale zdechne, po druhé nastartuju jede přidávám plyn a po přesáhnutí 2000 tisí otáček zdechne, říkám si, že jak dlouho stála tak že to asi bude normální nastartuju potřetí po chvíli přidám plyn a zase zdechne, tak jsem to chtěl zkusit po čtvrté a už nic jen bzučel a točil startér a nic :( říkám si kua, že by zase volnoběžka ? Rozdělám to a ono ne volnoběžka, ale taková ta mini ozubená spojka co je na startéru a na ose té spoječky ségrovka, tudíž se nějak vyvlíkla :( otázka zní dát novou segrovku ? nebo sehnat celou tu spoječku ... co jsem si všiml tak už to někdo asi rozdělával, protože jsou tam dva ty přítlačný plechy. a ještě volnoběžku jsem měl zase zaseklou, ale poklepal jsem na ni a už se zase točí, myslíte, že ji tam můžu nechat ?
Díky moc

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 9 měsíců zpět #16012 od Kady
Odpověděl Kady pro téma "spoječka" RSE
Zdarec,tak ta segrovka mi jednou taky vyskočila a nešlo startovat.Já jsem to řešil že jsem trochu víc prohloubil drážku v hřídelce na segrovku,protože je podle mého docela mělká a dal jsem novou segrovku.Segrovku jsem dal s menším vnitřním průměrem aby dobře držela a nevyskakovala,ale aby i dostatečně držela venkem.Od té doby je pokoj.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.231 sekund