Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
seøízení karburátoru
seøízení karburátoru
-
pila2
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 2 měsíců zpět #1559
od pila2
Potøeboval bych seøídit karburátor na Suzuki DR 600 S. Nevíte o nějaky servisu kde by mi to udělali?? Nejlépe v Praze. Kont nechci. Na to jsem slyšel hrozně nadávat a mě stačilo když jsem si pøes ně objednával ND.
Já mám výbrus na 610 ccm, hondě prùchozí výfuk a vzdochovej filtr Twin air. No a ačkoliv mám bohatost směsi nastavenou dle manuálu tak je to poøád zjevně hodně bohatý. Sice si z tim zkusim ještě vyhrát ale myslím že odborné sežízení by stálo za to.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
-
PajaDR650
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
18 roků 2 měsíců zpět #1561
od PajaDR650
U takovýho pøípadu bych očekával spíš chudou směs - co ti to vlastně dělá ? Svíce je černá nebo jaká ?
-
Piwča
-
-
-
Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 21
-
-
18 roků 2 měsíců zpět #1569
od Piwča
Tak to si užiješ

Napiš něco víc, díra v plynu, ubereš a z výfuku rány jako z kanónu, svodama si potmě mùžeš svítit atp. ?
Šroubkem na bohatost toho moc nedohoníš, ten je hlavně na volnoběh a na pøechod do otáček. Někdy sem hodim graf z Dynojet sady, tam je to popsaný.<br><br>Pøíspěvek editován: pivarcimartin, v: 16/02/2007 18:49
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
-
pila2
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1596
od pila2
Taky bych čekal že tu bude spíš chudý. Navíc to za studena støílí do výfuku. al hlavně to černě kouøí takže z toho vyvozuju tu bohatou směs.
No prostě potøebuju nějakýho odborníka. Na tohle jsem krátkej.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1597
od admin
no pokud to kouøí tak je to určitě bohatá směs pozor na to protože motorka žere olej!!!Bude problem v nastavní hladiny karbce nebo špatně zavírá sytič.Měl jsem tento problém taky.Hladina to vyøešila.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1598
od pedro_alvarez_cz
Mám dobrý zkušenosti s
www.motolive.cz
. Vede to Pavel Polák, maj šikovný servismany a pøíjemný ceny. Zkus se tam poptat.
-
pila2
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1607
od pila2
Díky za tip. Zkusím se zeptat v tom Motolive zda by mi motorku neseøídili.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1611
od honz
Taky bych tipoval chudou směs. Když jsem si dával laďák na svý DR, musel jsem si seøídit směs. Stačilo chvíli laborovat se šroubkem směsi, projet to a zase. Není to nic těžkého, hodně napoví barva svíček a jak ti to zabírá na pøidání plynu. Seøiď si i hladinu v karbecu a vyčisti ho, když už jsi u toho.
-
pila2
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1625
od pila2
Jak øíkám sice by to spíš mělo být chudý ale ono to kouøí černě. nejspíš bude špatná hladina. Právě jsem si pročetl německej manuál tak to zkusím správně nastavit a pak zkusím laborovat s nastavením směsi.Pokud to nepùjde vychytat tak to dám do servisu.
Díky všem za rady.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1626
od honz
Musíš s tím laborovat a uvidíš. S tím kouøem je to ale špatný, jak už tady bylo psáno, nejspíš to žere i olej. Kontroloval jsi, jestli ti náhodou neubývá? No a pokud by jsi si nevěděl rady, tak v servise to určitě spraví.
-
pila2
-
Autor tématu
-
Návštěvník
-
18 roků 1 měsíc zpět #1631
od pila2
Olej ubýval ale to jsem hlídal takže by s motorem neměl být žádný problém. O víkendu karburátor vyndám a zkusím ho podle manuálu nastavit.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 11
-
-
-
18 roků 1 měsíc zpět #1633
od admin
No to je právě ono když je bohatá směs=vysoká hladina v karburátoru=motor kouøí protože spaluje olej který bohatá směs smývá ze stěn válce=ubývá olej.Jak jsem psal výše měl jsem ten samý problém a bylo to vysokou hladinou v karbci. Jk tady někdo psal že šroubkem se to nastavuje tak to je omyl.Šroubkem se nastavuje směs pro volnoběh.Pøi pøidání se už směs øídí výškou hladiny v plovákové komoøe.
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
seøízení karburátoru
Vygenerováno za 0.388 sekund