Download menu

nejde nastartovat

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15239 od kama
nejde nastartovat vytvořil uživatel kama
zdravim mam dr650SE mam problem ji nastartovat jak sem moto dovezl tak chytala na šupa pak bylo třeba nalakovat nejake veci na ramu tak sem ji trochu daval do kupi nove řiditka ladeny vyfuk a lakovani nejakych dilu rozpojoval sem i konektory vsechno sem zapojil tak jak bylo moto sem chtel nastartovat a nechytla starter točil ale nic vyndal sem svičky byli mokre ty jsem vysušil dal na faje a zkoušel jiskru to haže pekne pro jistotu jsem koupil novy benzin a stale nic toči to ale nechytne čeho sem si všiml přestala me svitit brzda a zadni svetlo nevim zda to ma souvislost????jinak moto stalo v garaži cca 4tydny před tim chytala hned nevite nekdo co by to mohlo byt???

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15241 od batas
Odpověděl batas pro téma nejde nastartovat
Svíčky mokré to je hezké a zdali hazí jiskru sokolíku???? :)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15242 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma nejde nastartovat
Zdarec,sokolík píše,že háže,ale venku,a to ještě nic neznamená,v podtlaku už memusí bejt dostatečná!!!Bacha na to,některý svíce,např.NKG stačí jednou uchcat a jsou v řiti!Zkus ňákou obyčejnou "Brisk"u ze stroje kterej vrčel,a pak uvidíš!?! :woohoo:

Čiao.K.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15244 od kama
Odpověděl kama pro téma nejde nastartovat
no prave že tam jsou ngk taky me to napadlo že to muže v tlaku nehazet zitra tam zkusim nejake jine diky panove za typ

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15246 od Martin
Odpověděl Martin pro téma nejde nastartovat
Prohlédni lépe forum. Již se to tu několikrát řešilo-problémy se startem. :angry: Jistě najdeš spoustu inspirace ke kontrole nebo pro to,aby ti motor po delší době nastartoval. ;)
Proto tu jsou různé chlívky,aby se to tam dohledalo. Ne začínat nové dotazy-tady ti pak odpoví pouze ten,kdo má chuť stále dokola něco opakovat(ikdyž opakování je matka moudrosti). ;)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15248 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma nejde nastartovat
Jestli tam jde benál, pálí to, baterku máš dobrou a furt nic, tak tam zkus dát zpátky origo výfukovou konconcovku a možná budeš doma.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15250 od kama
tak dneska sem to nastartoval sice nevim jak ale skoušel sem startovat ozvala se rana z vyfuku pak nic pak sem to vytahl ven že to roztlačim zase nic pak sem to zkusil nastartovat a chytla????tak nevim svičky sem tam zkusil ty co tam byli a chytlo to i s nema jen to asi na ten ladak bude chtit seřidit a doladit :)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15251 od kama
jeste co jsem si všiml když sem ji projel po uličce tak koleno bylo aj za jizdy do červena svitilo jak lampion to bude asi potřeba seřidit karbec???

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15252 od backmen
Odpověděl backmen pro téma nejde nastartovat
Doprčic a co ty světla?????Jdou??? :laugh:
Jestli to nebylo tou koncovkou???
Já doporučuji po delším stání klidně podle možností použít i horkovzdušnou pistoli(ne GLOCK a podobné)a nahřát motor i trošku karbec a hlavu motoru.Nebo jak za komanče dát jí přečíst noviny,ale opatrně!!!

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15253 od Piwča
kama napsal:

jeste co jsem si všiml když sem ji projel po uličce tak koleno bylo aj za jizdy do červena svitilo jak lampion to bude asi potřeba seřidit karbec???

to bude asi potřeba seřídit karbec, ale i on má svoje hranice, co se seřídit dá nebo ne, něco se dá dokoupit, ale stejně se z toho asi ve finále pos.reš, fakt nevim proč je SE na to tak háklivý :huh: dej tam origo koncovku a budeš mít klid, šící stroj, ucpanej vysavač, troubit že jedeš :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15254 od Kubrt11
kama napsal:

tak dneska sem to nastartoval sice nevim jak ale skoušel sem startovat ozvala se rana z vyfuku pak nic pak sem to vytahl ven že to roztlačim zase nic pak sem to zkusil nastartovat a chytla????tak nevim svičky sem tam zkusil ty co tam byli a chytlo to i s nema jen to asi na ten ladak bude chtit seřidit a doladit :)

............tak to vypadá na dvě různý vjeci,sokolíku,at.1 svíce špatně,a nepravidelně pálí,teda se benál nasaje přes výfukový ventílek do laufů,a když to pak čapne tak to řachne v laufech!at.2 pokud motor tzv.střílí do laufu značí to opět bohatou směs,která se nestačí spálit ve válci,a dál hoří v laufech,(což vysvětluje i ty svítící kolínka),opakem bývá tzv.chudá směs,kdy motor má málo benálu,a podtlakem řachá do karbce!Obojí je na pikaču,páč to nechytá,a nejede! Čiao.K. :woohoo:

Čiao.K.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15255 od Piwča
Kubrt, že Ty u večeře zase otevřít stará velká čínská chytrá knížka a pak hned hup sem :laugh:

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15256 od Kubrt11
Piwča napsal:

Kubrt, že Ty u večeře zase otevřít stará velká čínská chytrá knížka a pak hned hup sem :laugh:

...sem měl k večeři Chytrá kaše,tak proč toho nevyužít?!Jinak brnkačka,kdybys potřeboval něco vědět,tak se klidně zeptej,upejpání není na místě!!! :laugh:

Čiao.K.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15257 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma nejde nastartovat
Kubrt11 napsal:

kama napsal:

............tak to vypadá na dvě různý vjeci,sokolíku,at.1 svíce špatně,a nepravidelně pálí,teda se benál nasaje přes výfukový ventílek do laufů,a když to pak čapne tak to řachne v laufech!at.2 pokud motor tzv.střílí do laufu značí to opět bohatou směs,která se nestačí spálit ve válci,a dál hoří v laufech,(což vysvětluje i ty svítící kolínka),opakem bývá tzv.chudá směs,kdy motor má málo benálu,a podtlakem řachá do karbce!Obojí je na pikaču,páč to nechytá,a nejede! Čiao.K. :woohoo:

Kubrte Kubrte, že tys nedával ve škole pozor ;)? Věčný dilema se střílícíma vejfukama, chudou a bohatou směsí je řešeno třeba tady: www.motorkari.cz/forum-detail/?fid=18&ft=20589 a možná, že i někde tady na fóru.
Zkrátka: Střílí do výfuku = chudá směs :dry:

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15258 od kama
pro backmen svetla stale nejdou jinak motorku jsem dovezl cca před mesicem tak se stejne udelaji ventily a karbec vyčistit a seřidit tak uvidim co to udela jinak všem dekuji za rady

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15259 od Kubrt11
Zemi napsal:

Kubrt11 napsal:

kama napsal:

Kubrte Kubrte, že tys nedával ve škole pozor ;)? Věčný dilema se střílícíma vejfukama, chudou a bohatou směsí je řešeno třeba tady: www.motorkari.cz/forum-detail/?fid=18&ft=20589 a možná, že i někde tady na fóru.
Zkrátka: Střílí do výfuku = chudá směs :dry:

...moc sem nedával,páč mě to nikdy moc nebavylo,tak sem to obrátil,a co,stanou se horší vjeci,už mám na to věk! :woohoo:

Čiao.K.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15265 od kama
tak sem koukal na ty svičky a obe sou stejne opalene a maji takovou šedou barvu????

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15266 od Piwča
Mno a chytla už???

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15267 od Piwča
Kubrt11 napsal:

nedával,páč mě to nikdy moc nebavylo,tak sem to obrátil,a co,stanou se horší vjeci,už mám na to věk! :woohoo:

škola ničí charakter, škola je zmrd a nenaučí nic, více info Parcifal Imanuel nebo já a máme recht! vy, vysoký, výt, zvykat, nebavyt :)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15271 od Kubrt11
Piwča napsal:

Kubrt11 napsal:

nedával,páč mě to nikdy moc nebavylo,tak sem to obrátil,a co,stanou se horší vjeci,už mám na to věk! :woohoo:

škola ničí charakter, škola je zmrd a nenaučí nic, více info Parcifal Imanuel nebo já a máme recht! vy, vysoký, výt, zvykat, nebavyt :)

...no ja,chlapec je bistrý,asy ještě mladí,a tak je to správné,tak to má BIT!!! :laugh:

Čiao.K.

Vygenerováno za 1.707 sekund