Download menu

sundání magneta

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15031 od johan
sundání magneta vytvořil uživatel johan
Ahojte, chtěl bych se vás zeptat,jestli jste už někdo sundávali magneto na RSE, zajímalo by mě jak se to dělá a jestli něbude pak nějakej problém třeba s tím dát ho spátky(abych ho třeba nějak nepootočil,kvůli předstihu, nebo tak). Sundat ho potřebuju proto, že můj vyvažovací řetěz je volnej jak gatě, asi ho doteď nikdo nedopínal a mě nejde povolit ten první šroub. Chci si tam udělat trochu místo na pořádnej vercajk. dík za všechny vaše rady B)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15032 od Popy
Odpověděl Popy pro téma sundání magneta
Musíš mít stahovák, takovej, jako mám já doma. Jinak to nedáš.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15036 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma sundání magneta
Nekecá, má ho zamčenej se sudem medu, ve sklepě.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15037 od Popy
Odpověděl Popy pro téma sundání magneta
Piwča napsal:

Nekecá, má ho zamčenej se sudem medu, ve sklepě.

Jo, to máš recht Pivčo. Chtěl jsem tam ještě dát slivovičku od Backmena co mi poslal k narozkám, ale nevydržel jsem a už ji nemám. :laugh:

Jinak ten stahovák tu byl někde na stránkách, myslím technický výkres, nebo se pletu? :)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15038 od Heki
Odpověděl Heki pro téma sundání magneta
Každý lepší motoservis by na to měl mít stahovák. Je to otázka dvou minut, tak si myslím, že se s nima dá domluvit. (to platí pokud máš vytažený motor z mašiny).

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15041 od johan
Odpověděl johan pro téma sundání magneta
Hmm sakra, motor venku nemám, takže radíte zkusit oběhat pár servisů a zkusit si ho půjčit?? :dry: Heki napsal:

Každý lepší motoservis by na to měl mít stahovák. Je to otázka dvou minut, tak si myslím, že se s nima dá domluvit. (to platí pokud máš vytažený motor z mašiny).

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15042 od Heki
Odpověděl Heki pro téma sundání magneta
Pochybuju, že Ti to půjčí, ale možná budeš mít štěstí. Spíš by Ti to na počkání stáhli u nich, což ale jde blbě, když tam musíš motor(ku) dovézt.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15045 od johan
Odpověděl johan pro téma sundání magneta
Popy napsal:

Musíš mít stahovák, takovej, jako mám já doma. Jinak to nedáš.

a mohl bych tě požádat, když ten stahovák máš, jestli bys my ho nemohl nakreslit, jen tak od voka, třeba na papír prosím prosím a jen tam čmrknout rozměry a zavity?? ;) kdyby ti to nevadilo a poslat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. předem dík moc.

Více
14 roků 2 měsíců zpět - 14 roků 2 měsíců zpět #15046 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma sundání magneta
Tady je ke stažení.

edit - přečti si radši ještě todle , píšou vo nějaký chybě, že jeden závit nesouhlasí, čert aby se vyznal ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15048 od Fojtoman
Odpověděl Fojtoman pro téma sundání magneta
Já jsem si nechal udělat stahovák podle výkresu, co je tu na stránkách, no a jde tam o ten závit M50x1,5. U toho stahováku, co je tu na stránkách je napsáno "STAHOVÁK ROTORU PRO DR650 RSE. Nevim, jak je to teda u RSE, nebo u ostatních strojů, ale na moje R (bez startéru) to nepasuje. Jestli jsem dobře měřil, tak já tam mám závit M42x1,5. Nechal jsem si na to vytočit redukci, ale vyzkoušené to zatím nemám.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15049 od admin
Odpověděl admin pro téma sundání magneta
Ahoj, ano to je správně. Na R to nepasuje to má jiný rotor. Ten co je tady je na RSE pokud má někdo na R tak mi pošlete rozměra a já ho nakreslím. B) :blink:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #15051 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma sundání magneta
Fojtoman napsal:

Já jsem si nechal udělat stahovák podle výkresu, co je tu na stránkách, no a jde tam o ten závit M50x1,5. U toho stahováku, co je tu na stránkách je napsáno "STAHOVÁK ROTORU PRO DR650 RSE. Nevim, jak je to teda u RSE, nebo u ostatních strojů, ale na moje R (bez startéru) to nepasuje. Jestli jsem dobře měřil, tak já tam mám závit M42x1,5. Nechal jsem si na to vytočit redukci, ale vyzkoušené to zatím nemám.

Čav. Ja som takto dopadol taky. S tou redukciou to funguje dobre. Takto mám aspoň univerzálny sťahovák .

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15322 od Fojtoman
Odpověděl Fojtoman pro téma sundání magneta
Výkres stahováku pro DR 650 R (bez startéru) zde: www.ulozto.cz/8126332/stahovak-dr650-r-pdf

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15323 od batas
Odpověděl batas pro téma sundání magneta
Čauky stahováček na R pasuje i z biga osobně sem si ho pujčil a žádný zádrhel ;)

Vygenerováno za 0.343 sekund