Download menu

zvuk

• kuka91
  • Avatar uživatele kuka91 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 5 měsíců zpět #14592 od kuka91
zvuk vytvořil uživatel kuka91
Dobry den,potreboval bych pomoc.Doufam ze tu mate ukazany to video :laugh: Docela divnej zvuk,jak kdyby byl volnej rozvodak,nejde nejak dosponovat??Muze to mit souvislost stim ze mi to do 4tis. brutalne cuka,nejvic se to projevuje na 5,nemuze to byt tim ze mam starej sekundarni retaz a ten je docela volnej?Docela me to stve a mam strach at to jeste vic nezkundim.dik za odpovedi a sorry za spinavou motku,ale natacel sem to zrovna kdyz sem prijel z projizdky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14593 od Heki
Odpověděl Heki pro téma zvuk
Asi nevíš kolik orientačně má najeto rozvoďák co? Moh by to být on.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14594 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma zvuk
Zdarec,rozvoďák by to bejt moh,stejně jako řada jinejch věcí,třeba spojka...na 5tku do 4tis.otáček Ti bude cukat DRko i když na něm pojedeš ze vrat výrobní linky Suzuki! ;) Čiao.K.

Čiao.K.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14595 od batas
Odpověděl batas pro téma zvuk
To jo cukat bude určitě.To není v motorce ale no dit víte kde.Ale co sem poslouchal tak mispíš přijde že je tam přeplej vyvažovák jak to pěkně hvízdá.

• kuka91
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 5 měsíců zpět #14596 od kuka91
Odpověděl kuka91 pro téma zvuk
hvizdalo to uz kdyz sem to koupil,ale ne tolik,rozvodak by mel byt novej-asi 5000.A to cukani je docela brutalni

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14597 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma zvuk
Moc napnutej vyvažovací řeťázek, měl jsem to stejný...

• kuka91
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 5 měsíců zpět #14598 od kuka91
Odpověděl kuka91 pro téma zvuk
ok tak ja ho povolim,akorat nevim na jak moc ho mam povolit.Kdyz sem ho utahoval tak jsem nemohl pouzit momentak pac byl jenom na utahovani :( nemate nekdo nejakej zlepsovak???

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14599 od Martin
Odpověděl Martin pro téma zvuk
Admin tady napsal návod k obejití se bez momenťáku. Mrkni se do článků-opravy. ;)

Více
14 roků 5 měsíců zpět - 14 roků 5 měsíců zpět #14600 od Sovahu
Souhlas
Poslední změna: 14 roků 5 měsíců zpět uživatelem Sovahu.

Více
14 roků 5 měsíců zpět - 14 roků 5 měsíců zpět #14601 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma zvuk
Metrovou tyč, na konec kýbl, litr vody v něm, a je to minimálně 10 Nm, dva litry minimálně 20 Nm, tři litry ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 5 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14602 od Heki
Odpověděl Heki pro téma zvuk
...teda nevím přesný rozdíl v systému mezi DR 650 a DR 600, ale já to napínám od oka a nemám nikdy problém.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 5 měsíců zpět #14603 od Sovahu
To já taky, když to hvízdá je to moc, když se to klepe že i blato opadá, je to málo.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14927 od milda
Odpověděl milda pro téma zvuk
Jen malý příspěvek k tématu.....řešil jsem zvuk mého DR a po trojím sundání víka a kontrole vyvažováku,kontrole rozvodáku,výměně oleje z 10w40 na 20w50 a dalších peripetiích jsem to nakonec dal kamarádovi do opravy na výměnu ložiska na klice!! překvapivě tohle nikoho nenapadlo a to jsem s tím objel asi tak 7. odborníků, servisů.Motor je motor a ucho na to aby někdo řekl je to todle nebo něco jiného má tak jeden z 1000 mechaniků.Největší sranda je že to co to dělá v mém motoru mi řek takovej starej pán dost drsnej a bez skurpulí co jezdí draky, kterej nemá ani servis a dělá si jen svoje mašiny, "odborníci" mi radily všechno možné, tak si to přeber jak chceš, ale motor DR když je OK jde krásně bez vedlejších zvuků...měl jsem xt600,dr600 a další dvou a čtyř válce.Pravdou je že DR pod 3500 ot/min moc nechce a cuká.To třeba xt jelo od volnoběhu.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14929 od milda
Odpověděl milda pro téma zvuk
Jen malý příspěvek k tématu.....řešil jsem zvuk mého DR a po trojím sundání víka a kontrole vyvažováku,kontrole rozvodáku,výměně oleje z 10w40 na 20w50 a dalších peripetiích jsem to nakonec dal kamarádovi do opravy na výměnu ložiska na klice!! překvapivě tohle nikoho nenapadlo a to jsem s tím objel asi tak 7. odborníků, servisů.Motor je motor a ucho na to aby někdo řekl je to todle nebo něco jiného má tak jeden z 1000 mechaniků.Největší sranda je že to co to dělá v mém motoru mi řek takovej starej pán dost drsnej a bez skurpulí co jezdí draky, kterej nemá ani servis a dělá si jen svoje mašiny, "odborníci" mi radily všechno možné, tak si to přeber jak chceš, ale motor DR když je OK jde krásně bez vedlejších zvuků...měl jsem xt600,dr600 a další dvou a čtyř válce.Pravdou je že DR pod 3500 ot/min moc nechce a cuká.To třeba xt jelo od volnoběhu.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14930 od Popy
Odpověděl Popy pro téma zvuk
Zdar lidičky
Nemám co dodat. Pokud to neslyším, tady na fóru to fakt nepoznám, sorry. Proto jsem se k tomu ani nevyjadřoval.
Napnout vyvažovák je standard DRkáře, Ať momenťákem, nebo "zavěšenou igelitkou".

A to už jsem měl DR rozebrané tolikrát. Asi jsme tu všichni blbci a amatéři. Přemýšlím, že to tedy prodám a vyseru se na ježdění vůbec, když o tom vlastně vím ho.no.

Jen vím jedno, že ložisko na klice je velký jak na kombajnu a to se tady jentak nevidí, že by padlo. A i kdyby hučelo, najede asi s určitoští ještě tak min. 50 tis.

Přijde mi až vtipné, řešit tady něco po fóru, něco konkrétního. Co na to asi Pivča? zajímal by mě jeho názor!!! Čus všichni, a štastný Nový rok přeje Popy.

Sorry za negativismus, asi nemám svůj den.

PS: Na Silvestra jsem jezdil a nic mi nehučelo, jen randál z laufujak svině, jako vždy a všechno šlapalo. Nic jsem nepozoroval ani nehledal.

A co Backmen, má už moto pohromadě? :woohoo:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14931 od Popy
Odpověděl Popy pro téma zvuk
kuka91 napsal:

ok tak ja ho povolim,akorat nevim na jak moc ho mam povolit.Kdyz sem ho utahoval tak jsem nemohl pouzit momentak pac byl jenom na utahovani :( nemate nekdo nejakej zlepsovak???

Ty bláho, tak to povol víc, a pak utáhni momeňťákem. Pak ho použít můžeš určitě. Bez urážky, momenťák na povolování fakt není třeba.!!!

Více
14 roků 3 měsíců zpět - 14 roků 3 měsíců zpět #14932 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma zvuk
Popy napsal:

Zdar lidičky
Nemám co dodat. Pokud to neslyším, tady na fóru to fakt nepoznám, sorry. Proto jsem se k tomu ani nevyjadřoval.
Napnout vyvažovák je standard DRkáře, Ať momenťákem, nebo "zavěšenou igelitkou".

A to už jsem měl DR rozebrané tolikrát. Asi jsme tu všichni blbci a amatéři. Přemýšlím, že to tedy prodám a vyseru se na ježdění vůbec, když o tom vlastně vím ho.no.

Přijde mi až vtipné, řešit tady něco po fóru, něco konkrétního. Co na to asi Pivča? zajímal by mě jeho názor!!! Čus všichni, a štastný Nový rok přeje Popy.

Sorry za negativismus, asi nemám svůj den.

Konečně teplé lidské slovo, jinak nemám co dodat :) :laugh:

... asi to ložisko a momenťákem netřeba povolovat ;) :laugh:

Krásně si tady Popy vyvětral, a máš svůj den, a neprodávej to, :) :woohoo: komu woe ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14934 od backmen
Odpověděl backmen pro téma zvuk

A co Backmen, má už moto pohromadě?

Nazdar kamaráde.
Děkuji za balíček,který mi došel pod stromeček!!! ;)
Se skládáním motorky to nebude tak hrrrr :S
Zatím řeším nástřik rámu komaxitem a taky čekám až se rozjedeou po Novém roce firmy a obchody.Musím ještě objednat těsnění pod hlavu a ložiska do kyvné vidlice.
Zatím mám vyměněný ventilový gufera,zabroušený ventily a sedla.Taky sem si opravil :blush: prasklou levou kapotáž,vyměnil gumičky a prachovky na brzdových třmenech a takový ty blbosti co sem nedělal loni.Ještě musím nechat stáhnout přední kotouč na soustruhu,bo mi trošku hází.No prostě práce je dost ale jak tu někde psal Děda od veverek v garáži je kosa že když řeknu voda tak mi to umrzne u huby!!! :woohoo: :S
Ale neboj do jarního srazu budeme ve formě a doufám že se tam potkáme.
Jo a prosím tě hlavně bez depresí!!!!!

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15008 od kobzol
Odpověděl kobzol pro téma zvuk
No ja sladadam ,spiš přestavuji dr levačkou.V te prave mam ještě draty z minuleho nedorozumnění.De to,rysuje se to,snad nepřijdu i o levačku.Jo pozatek.....na zadnim se da jezdit i s zdratovanou rukou v sadře,ne mnoho ale de natož nejaký servis.Kdysi jako marod za komaču byl merkur,ted sme šli kurde mooc kupředu a mužem stavět derka.Už se ta moja 666 těší na další oobět.Ja to nebudu,ted me domrda pullitr 2t.Ohromna sranda na pulhodku.Tanky na vojně žrali méně i se stratami na přilepšenou,ale je to sranda na volnobeh

Vygenerováno za 0.376 sekund