Download menu

Zapalování

• Davaka
  • Avatar uživatele Davaka Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 6 měsíců zpět #14466 od Davaka
Zapalování vytvořil uživatel Davaka
Zdravim pánové,
mám dotaz jestli někdo nevíte co může způsobovat jakoby vynechávání svíček a střílení do karburátoru... díky za rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14467 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma Zapalování
Mraky věcí: pokud opravdu vynechává zapalování tak od CDI přes káble, až po rozházený předstih (návarek na rotoru alternátoru, "snímače"...). Jestli jen vynechává motor a střílí, začni od seřízení karbecu, checkni netěsnosti v sání a výfuku a seřízení ventilů... je to moc obecný dotaz, doplň za jakých podmínek to dělá a jestli je to opravdu elektrika, budeš měřit jak pitomej než najdeš skutečnou příčinu...:o(

• Davaka
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 6 měsíců zpět #14471 od Davaka
Odpověděl Davaka pro téma Zapalování
Tak ventily i karburátor už jsem seřídil a vyšistil... střílí mi to při startu do karburátoru a když to chytne tak to má takový nepravidlný chod no prostě to vynechává... tady se dá nějak seřídit předstih?

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14472 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma Zapalování
Seřídit nejde je na pevno, ale pokud je v kelu snímač otáček, tak to hází jiskru jindy než má...

• Davaka
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
14 roků 6 měsíců zpět #14473 od Davaka
Odpověděl Davaka pro téma Zapalování
a neviš jak bych poznal že je to pokaženy?

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14474 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Zapalování
Zapalování, tedy stator, rotor, a cívky, popřípadě CDI mám doma. Pokud budeš něco potřebovat, prodám. Popy

Více
14 roků 6 měsíců zpět - 14 roků 6 měsíců zpět #14475 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zapalování
Davaka, tady máš obrázek, jak ten návarek na rotoru, co dává hlášku snímači otaček, vypadat nemá. Jestli ti to pálí v "blbou dobu" můžeš zjistit i bez sundání levýho deklu stejně, jako se seřizoval předstih třeba na fichtlu. Nebo si vyndej ten imbusovej šroub, co je v levým deklu, takový to "kukátko", jak je tím otvorem vidět ryska na rotoru, když je píst v horní úvrati, jednu vyndanou svíčku svíčku opři o válec a měla by hodit jiskru "kousek" před tím. Blbě se to popisuje, ale jestli to je tím, že si to pálí jako noty na buben kvůli tomuhle, tak na potvrzení to stačí :)

edit - přečti si tady návod na seřízení ventilů, z toho ti to dojde, co sem myslel

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 6 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14476 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zapalování
Popy napsal:

Zapalování, tedy stator, rotor, a cívky, popřípadě CDI mám doma. Pokud budeš něco potřebovat, prodám. Popy

A co burčák, taky máš? Jestli jo, tak mi ho přivez na setkání v květnu, aspoň dva litry jo :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14477 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Zapalování
Burčák v květnu už nejni burčák, ten je enem včíl a trvanlivost se leckdy počítá na hodiny :silly: , pak už je :S

Vygenerováno za 0.263 sekund